free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Υποβιβάστηκε το Κουκάκι

Παρά τη νίκη του στο Ελληνικό επί της Αρμενικής (2-1), δεν απέφυγε την 14η θέση του 2ου ομίλου στη Β’ κατηγορία, που οδηγεί στη Γ’ ΕΠΣΑ.

Η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε το Κουκάκι για την αποφυγή του υποβιβασμού δεν απέφερε καρπούς. Η ομάδα του Κέντρου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Γ’ κατηγορία, παρά το γεγονός ότι σήμερα (14/5) πέρασε νικηφόρα από το Ελληνικό, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής στη Β’ κατηγορίας. Το συγκρότημα του Μιχάλη Λυκερίδη επικράτησε με 2-1 της αδιάφορης Αρμενικής, παρ’ όλα αυτά τερμάτισε στην 14η θέση του 2ου ομίλου, σε συνδυασμό με την ισοπαλία που απέσπασε ο Άρης Χολαργού από τον Παπάγο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο εικοσάλεπτο με 2-0 χάρη σε γκολ του Σταύρου στο 6′ και του Ζέρβα στο 20′, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 75′ με τον Δεληγιάννη για το τελικό 1-2.

Διαιτητής ήταν ο Σ. Νικολάου, με βοηθούς τους Καφρίτσα και Κασιμάτη.

ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Τσόμπος, Γκίνη, Σκουρλάς, Νούλας, Σιαδήμας, Μωραΐτης (51′ Μουχαμέτι), Μαρτιροσιάν (60′ Παναγόπουλος), Κορδαλής (57′ Δεληγιάννης), Καλαμοτουσάκης, Κάρκος, Δέτσιος

ΚΟΥΚΑΚΙ: Κουνέτας, Γκλεζάκος (49′ Σταμούλης), Κυρούδης (78′ Καλαρούτης), Τουλιαγκάνοβ (87′ Κοσμάς), Ζέρβας, Σταύρου, Παναγιωτακόπουλος, Βελής, Ποδαράς, Καρούμπαλης, Σιαδήμας.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ  ΜΠΑΛΑ

Related posts

ΜΕ ΤΟ “ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ” ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΟΥΛΙΟΓΛΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΖΕΦΥΡΟΣ

Abola Team 3

Τον Ξυδόπουλο απέκτησαν τα Βριλήσσια

Abola Team 2

Αναβλήθηκαν οι αγώνες σε Γ’ Εθνική, ΕΠΣΑ και ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team