free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κότσαλος: Αυτό που πέτυχε η Χρυσούπολη ήταν θαύμα!

Πέρασαν τέσσερα χρόνια σκληρής δουλειάς για την ομάδα της Χρυσούπολης και αυτό φάνηκε και μέσα στο γήπεδο.

Φέτος για τους Περιστεριώτες ήταν η πιο δύσκολη αγωνιστική σεζόν, διότι χτίσανε μία καινούργια ομάδα έχοντας φύγει για διαφόρους λόγους αρκετοί παίκτες της περσινής βασικής ομάδος. Παρόλα αυτά η Χρυσούπολη παρέμεινε στη Β’ Κατηγορία κάτι το οποίο πιστώνεται φυσικά στον προπονητή Βαγγέλη Κότσαλο, ο οποίος και υπογράμμισε τα εξής σε δηλώσεις του για τα όσα έγιναν τη φετινή σεζόν:

«Για την πρώτη ομάδα έχοντας ξεκινήσει άσχημα και μετά από εφτά ήττες και μία ισοπαλία στα πρώτα οχτώ παιχνίδια κατορθώσαμε να κάνουμε πρωταθλητισμό στον δεύτερο γύρο και να σωθούμε άνετα με αποτέλεσμα όλοι να ομιλούν για ένα ποδοσφαιρικό θαύμα! Αυτό οφείλεται στο τρίπτυχο «διοίκησης – τεχνικής ηγεσίας – παικτών» και φυσικά με την συμπαράσταση των φιλάθλων – γονέων. Σε αυτό το σημείο έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδος κ Αργύρη Φελλά ο οποίος ασχολείτο καθημερινά όλο το 24ωρο όχι μόνο για την Αντρική ομάδα αλλά και για όλα τα τμήματα του Συλλόγου. Βαθιά γνώστης του ποδοσφαίρου και με την ψυχραιμία που τον διακρίνει , έδινε πάντα λύσεις στις δύσκολες στιγμές που περνούσε η ομάδα και έτσι μπορέσαμε να ξεπεράσουμε όποια δυσκολία μας συνέβαινε κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου σε συνεργασία με τον αντιπρόεδρό μας κ Πέτρο Σαμπαζιώτη ο οποίος βοήθησε και αυτός τα μέγιστα για την παραμονή της ομάδος στην Β’ Κατηγορία και στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Νέων.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Δημήτρη Μαυρίκο Προπονητή UEFA B και Χρήστο Πατσούρα Προπονητή UEFA B για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.Τέλος ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιά μου τους παίκτες αντρικού και εφηβικού που με θέληση, πείσμα και σκληρή δουλειά μας έκαναν όλους υπερήφανους. Για αυτόν τον λόγο η Χρυσούπολη έκανε αυτό που λέμε όλοι ΤΟ ΘΑΥΜΑ!»

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Ο ΠΑΟ Καματερού 2-1 εκτός έδρας τον Φοίνικα Περιστερίου

Abola Team 3

Ξεκινάει 16/8 η Αλσούπολη

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής (26/11)

Abola Team