free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

“Χτίζει” σε γερά θεμέλια ο Μικρασιατικός!

Εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει να «χτίζεται» ο Μικρασιατικός της νέας σεζόν όπου και στόχος είναι η ομάδα να παραμείνει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣΑ, όπως έκανε δηλαδή και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όπου και τερμάτισε στην τρίτη θέση.

 

Μάλιστα δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που υποστήριζαν ότι οι «βυσσινί» έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία με την ομάδα του Κώστα Σταμπουλίδη πραγματικά να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Γι’ αυτό λοιπόν η διοίκηση του Δημήτρη Αναγνώστου συνεχίζει ακάθεκτη και αποφασισμένη να διατηρήσει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Έτσι, ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Κώστα Σταμπουλίδη, όπως έχουμε άλλωστε αναφέρει, ενώ ήδη το 80% του βασικού κορμού έχει συμφωνήσει να παραμείνει στο σύλλογο της Καισαριανής, μία άκρως σημαντική κίνηση.

Επίσης, ήδη έχουν υπάρξει κινήσεις όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Μάλιστα κάποιες από τις μεταγραφικές προσθήκες που αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες θα κάνουν αίσθηση στην ποδοσφαιρική Αθήνα και θα αποδείξουν και τα παραπάνω, ότι δηλαδή ο Μικρασιάτικος θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και τη νέα σεζόν! Από εκεί και πέρα στους Καισαριανιώτες δεν ξεχνάνε τις ακαδημίες τους οι οποίες είναι και από τις κορυφαίες της Αττικής, καθώς πάνω από 230 παιδιά αθλούνται κάτω από τις οδηγίες καταρτισμένων προπονητών, οι οποίοι και βρίσκονται υπό την επίβλεψη του τεχνικού διευθυντή Κώστα Σταμπουλίδη. Έτσι, θα δώσουν σε νεαρούς άσους την ευκαιρία να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα, όπως άλλωστε έγινε επιτυχημένα και την περασμένη σεζόν. Ακόμη, τις επόμενες μέρες θα παρουσιαστούν και οι νέες φανέλες της ομάδας, οι οποίες και αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις με τον ξεχωριστό σχεδιασμό τους. Τέλος, η προετοιμασία της νέας σεζόν θα ξεκινήσει στις 8 Αυγούστου.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (7/1/23)

Abola Newsroom

ΕΠΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 14-11-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ/ΡΙΟΥ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Γεμάτο ματς παρά το 0-0

abola10