free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Πρόεδρος ο Ιατρούδης στον ΑΟ Περιστερίου

Εκλέχθηκε διοίκηση στον σύλλογο των δυτικών προαστίων το βράδυ της Δευτέρας.

 

Ένα διοικητικό συμβούλιο που αποτελείται από παλαιά, αλλά και νέα πρόσωπα, προέκυψε στον ΑΟ Περιστερίου, κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής (11/7) Γενικής Συνέλευσης, που έλαβε χώρα στα γραφεία του συλλόγου.

Νέος επικεφαλής της διοίκησης είναι ο Λάμπρος Ιατρούδης, ο οποίος έχει διατελέσει ξανά στο παρελθόν μέλος ΔΣ του σωματείου, ενώ είναι και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ροσονέρι».

Αναφορικά με τους παλαιούς παράγοντες που βρίσκονται και στο νέο ΔΣ, πρόκειται για τους Κώστα Κουλουρίδη, Δημήτρη Τσιλεπή, Γιώργο Καραγιάννη, Δημήτρη Μουστή.

Αίσθηση προκαλεί η παρουσία του Νίκου Καβρίκα-Ιατρού, ενός ανθρώπου γνωστού για το ήθος και την αγάπη του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο οποίος μάλιστα έχει υπηρετήσει μία σειρά από συλλόγους, κατά κύριο λόγο της Ανατολικής Αττικής.

Αναλυτικά, το νέο ΔΣ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Λάμπρος Ιατρούδης, Αντιπρόεδρος: Γεράσιμος Ζαφειράτος, Γενικός γραμματέας: Νίκος Καβρίκας-Ιατρού, Γενικός αρχηγός, Δημήτρης Τσιλεπής, Ταμίας: Κωνσταντίνος Κουλουρίδης, Έφορος: Κωνσταντίνος Κομνηνός, Υπεύθυνος ακαδημιών: Γιώργος Καραγιάννης, Ειδικός γραμματέας: Νίκος Σωτηρίου, Μέλος: Δημήτρης Μούστης, Αναπληρωματικό μέλος: Γιώργος Ηλιόπουλος.

Στον επίλογο του δελτίου Τύπου, που απέστειλε ο ΑΟ Περιστερίου, αναφέρεται: «Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την πετυχημένη πορεία του Συλλόγου είμαστε σίγουροι ότι με πολλή προσπάθεια θα τα καταφέρουμε. Επιπλέον καλούμε όλους τους παλιούς παράγοντες και μέλη της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνουν έτσι ώστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε, άλλωστε αυτό είναι που χαρακτηρίζει την ομάδα μας… ενότητα και συλλογικότητα».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Νέος προπονητής στους Αγίους Αναργύρους ο Χρήστος Πιπίνης

Τάσος Ζαφειρίου

Ηρωικός ο Αγ. Θωμάς νίκησε 3-2 εκτός έδρας τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Abola Team 3

Μολφέσης: «Το Χαλάνδρι είναι η Ομάδα της καρδιάς μου»

Abola Team 2