free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
EUROPA LEAGUE

ΑΕΚ – Σεντ Ετιέν 0-1

Εκτός Ευρώπης η ΑΕΚ που την πάτησε από τους Γάλλους στο ΟΑΚΑ. Έλειπε ο καθαρόαιμος φορ και η επιθετική αντίδραση μετά το 1-0 του Μπέριτς.

 

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στο γ’ προκριματικό γύρο του Europa League και αποχαιρέτησε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις πρόωρα και άδοξα. Ηττήθηκε με 1-0 από την Σεντ Ετιέν που μετέτρεψε σε πλεονέκτημα το κατά τα φαινόμενα «καλό» αποτέλεσμα που πήρε η Ένωση στη Γαλλία.

 

Το εκτός έδρας 0-0 αποδείχθηκε (για ακόμα μια φορά) ύπουλο για τη γηπεδούχο ομάδα και η ΑΕΚ που έμεινε πίσω στο σκορ από το 23′ με τέρμα του Μπέριτς δεν είχε απαντήσεις.

Χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό οι «κιτρινόμαυροι» αρκέστηκαν στις φιλότιμες μεν προσπάθειες του Μπακασέτα, αλλά έλειπε ο στράικερ που θα κάνει τη μισή ευκαιρία γκολ. Η ΑΕΚ δεν είχε πολλές τέτοιες στιγμές, όμως, στις ελάχιστες που της παρουσιάστηκαν δεν μπόρεσε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Για παράδειγμα ο Μπαρμπόσα έχασε τρομακτική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο όταν δεν σημάδεψε σωστά με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και με την πίεση στην πλάτη του «δικέφαλου» η είσοδος του Αλμέιδα που έκανε ντεμπούτο δεν γέμισε την περιοχή επαρκώς.

Μοιραία η ΑΕΚ το μόνο που κατάφερε ήταν να πιέσει, αλλά όχι και να βγάλει καθαρές ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ του Ρουφιέ, πέραν κάποιων μακρινών σουτ. Παρά τον αποκλεισμό οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν πάντως το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου τους, που αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών.

 

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Σιμόες (67′ Αλμέιδα), Μάνταλος, Μπαρμπόσα (61′ Μπαρμπόσα), Βάργκας (52’ Πλατέλλας), Μπακασέτας

Σεντ Ετιέν (Κριστόφ Γκαλτιέ): Ρουφιέ, Κατρέν, Πογκμπά, Περάν, Πολομά, Σελνάες, Λεμουάν (79’ Μονέ-Πακέ), Νταμπό (29’ Παζό), Τανάν, Αμουμά (84’ Ρου), Μπέριτς 

 

Πηγή: Onsports.gr

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/eHj7RXkwQPg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Related posts

ΠΑΟΚ-Τσέλσι 0-1: Άλλο επίπεδο, άλλη ταχύτητα

Abola Team 2

Διατήρησε το δικαίωμα στο όνειρο ο ΠΑΣ !

Ρένος Γιαμπουράς

Ισοπαλία πρόκρισης η ΑΕΚ με Μίλαν

Abola Team 2