free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πρώτη γεύση από τον φετινό Εργοτέλη

Οι «κιτρινόμαυροι» δίνουν το πρώτο τους φιλικό επί Κρητικού εδάφους στις 18:15 στο Παγκρήτιο Στάδιο με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

 

Γεύση από τον φετινό Εργοτέλη θα πάρουν οι φίλοι του αφού οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν σήμερα την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 18:15 στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στο Ηράκλειο. 

Εν όψει του φιλικού αγώνα ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι θα λειτουργήσει μόνο η Θύρα 1, έξω από την οποία θα υπάρχει εκδοτήριο εισιτηρίων τα οποία θα κοστίζουν 5 ευρώ. Η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών θα είναι δωρεάν, αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικα. Θα τυπωθεί ελάχιστος αριθμός προσκλήσεων, αποκλειστικά για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εργοτέλη και τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Εντωμεταξύ, στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου επέστρεψαν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, ξεκινώντας το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Το πρωινό πρόγραμμα αφιερώθηκε σε ασκήσεις τεχνικής και αερόβιας ικανότητας μέτριας διαλειμματικής μορφής, ενώ το απόγευμα η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις αμυντικής τακτικής σε υποομάδες.

Εργομετρικές εξετάσεις έκαναν το πρωί οι Καλέ, Μισέλ, Καϊμακαμούδης και Βασιλειάδης, οι οποίοι το απόγευμα γυμνάστηκαν ατομικά.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Καραλής και Ζουμπουλάκης.

Ο Άγγελος Ζουμπουλάκης υποβλήθηκε από τον προσωπικό γιατρό του στην Αθήνα σε αρθροσκόπηση λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Θα ξεκινήσει πάλι προπονήσεις σε 15 μέρες, ενώ αναμένεται να είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε περίπου 1 μήνα.

 
ΠΗΓΗ: athleticradio.gr

Related posts

Γύρισε ο Χρυσαναστάσης στον Πανιώνιο Καισαριανής

Kώστας Παλαιολόγος

Καλογερόπουλος: «Η χρονιά έκλεισε ιδανικά»

Ο Αλέξανδρος Λάππας Tεχνικός Διευθυντής στον Άτλα Κυψέλης

Abola Team 2