free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Εντυπωσίασε ο Κεραυνός Κερατέας επι του Άρη Βούλας!

 

Τρία στα τρία για τον Κεραυνό Κερατέας,που φιλοδώρησε με 4 γκόλ τον ανύμπορο να αντιδράσει, Άρη Βούλας.

 

 

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ, Κεραυνός Κερατέας και Άρης Βούλας διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο δημοτικό στάδιο Κερατέας, με πανάξιο νικήτη, τον εντυπωσιακό Κεραυνό που κέρδισε με 4-0! Το πρώτο 20λεπτο του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους, χωρίς να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και να κρατούν, κατά κύριο λόγο, παθητικό ρόλο. Από το 20ο λεπτό και μετά, ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε αισθητά, ο Κεραυνός πατούσε καλύτερα πλέον, και δημιουργούσε με μεγαλύτερη ευχέρεια φάσεις μπροστά απο την εστία της Βούλας, για να έρθει στο 25ο λεπτό ο Μουσαράϊ και να κάνει το 1-0 με δυνάτο σουτ, εντός της μεγάλης περιοχής. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση απο τον Άρη Βούλας, ψηλόκρεμαστό σουτ του Διγενή, αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Χατζάρα. Στη συνέχεια του ημιχρόνου, ο Κεραυνός ήταν καλύτερος, έχοντας κατα διαστήματα εξαιρετική απόδοση, αλλά το 1-0 ήταν και το σκόρ του πρώτου μισού.

Στην ανάπαυλα η ομάδα του Μακροδημήτρη μπήκε με εντυπωσιακό ρυθμό στον αγωνιστικό χώρο και μόλις ένα λεπτό μετά την έναρξη του ημιχρόνου έκανε το 2-0 με κεφαλιά του Σώτα, μετά απο καλό τραβηγμένο κόρνερ του Βραζιλιάνου Ντεντέους! Ο Κεραυνός, όμως, δεν έμεινε εκεί, πίεσε κι άλλο και στο 60ο λεπτό ο Μουσαράϊ σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τρίτο για την ομάδα του, μετά απο ασταθή απόκρουση του Κάρσου, πλάσαρε υποδειγματικά. Στο 73ο λεπτό, σκόραρε και ο Ξένος με προβολή, ξανά απο εκτέλεση κόρνερ του Ντεντέους.

Το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα στη συνέχεια του και το 4-0, έδωσε την τρίτη νίκη στον Κεραυνό Κερατέας, σε ισάριθμα παιχνίδια, που φυγουράρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολόγικου πίνακα! Εν αντιθέση με τον Άρη Βούλας, που έδειξε προβληματική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

 

Διακριθέντες: 

(Κεραυνός Κερατέας) Ντάϊ, Κακαράς, Μουσαράϊ.

(Άρης Βούλας) Διγενής, Παπαδημητρόπουλος.

 

Συνθέσεις:

(Κεραυνός Κερατέας) Χατζάρας, Φράγκής, Μπρότσι, Σώτα, Ξένος, Λιούμης, Μαγγανάς (Μαστροκώστας 75′), Κακαράς, Μουσαράϊ (Γκόντζος 69′), Ντεντέους, Ντάϊ (Βαγγέλι 62′).

(Άρης Βούλας) Κάρσος, Τσιαγκάνης, Βελλής, Αντάρτης, Διακρούσης (Λίτσας 40′ λ.τρ.), Μήτσιος, Διγενής, Σταθάκης, Κρίλης (Σπυρόπουλος 68′), Παπαδημητρόπουλος, Σανσάρογλου (Bullari 50′). 

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Τον Παντελή-Μάριο Ντζιό πήρε ο Ολυμπιακός Αγ.Στεφάνου

Τάσος Ζαφειρίου

Η διπλή ανάρτηση της Μαρκό για την δικαίωση από το διαιτητικό τρίο και για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Abola Team 3

Νέα νίκη ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου!

Ρένος Γιαμπουράς