free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Έδειξε αντίδραση και χαρακτήρα ο Τριφυλλιακός

Άνετη επικράτηση για την ομάδα του Τριφυλλιακού όπου επικράτησε του Πανθησειακού με 2-0, πραγματοποιόντας ικανοποιητική εμφάνιση.

 

Το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου Τριφυλλιακός και Πανθησειακός τέθηκαν αντιμέτωποι στο Δημοτικό Γήπεδο Μελισσίων για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν με σκορ 2-0 επί του Πανθησειακού με γκολ του Παυλόπουλου και του Κουτρουμπίλα αντίστοιχα. Το πρώτο γκολ το σκόραρε στο 30’ ο Παυλόπουλος έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ μόλις ένα λεπτό πριν ο Τριφυλλιακός είχε φτάσει ξανά κοντά στο γκολ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βασιλόπουλου.Η ομάδα του Θησείου από την άλλη είχε δύο σημαντικές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο όταν στο 16’ και στο 40’ έφτασε μια ανάσα από το να σκοράρει με τον τερματοφύλακα του Τριφυλλιακού να πραγματοποιεί εξαιρετική απόκρουση στην πρώτη περίπτωση, ενώ στη δεύτερη έχασε τετ α τετ από πλεονεκτική θέση ο πειθετικός του Θησείου.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατοχή της μπάλας βρισκόταν στα πόδισα του Θησείου, ενώ ο Τριφυλλιακός με εντυπωσιακό “στήσιμο” και επιμονή στην τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού παρέμεινε συγκεντρωμένος αποδίδοντας εξαιρετικά στο αμυντικό και επιθετικό transition. Στα πρώτα πέντε λεπτά είχαμε δυνατές φάσεις και γι ατις δύο ομάδες, ενώ έπειτα υπήρξε ένα κενό διάστημα όσον αφορά την παραγωγή ευκαιριών. Στο 31’ ο Πανθησειακός απείλησε με ωραίο σουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Τριφυλλιακός με μια πολύ όμορφη συνεργασία έφτασε στο γκολ με τον Κουτρουμπίλα να εκμεταλλεύεται την ασσίστ του πολύ καλού για ακόμα ένα παιχνίδι Βασιλόπουλου. Προς το τέλος του αγώνα με δύο σουτ στο 39’ και στο 45’ απείλησε ο Τριφυλλιακός, χωρίς να διευρύνει περαιτέρω τον δείκτη του σκορ. Έτσι, ο Τριφυλλιακός έβγαλε αντίδραση, όπως συνηθίζεται να λέγεται στην ποδοσφαιρική “αργκό” μετά την ήττα στο “κλουβί” του Άφοβου και πήρε το τρίποντο δείχνοντας χαρακτήρα!

   

Tριφυλλιακός : Βασιλειάδης, Ιωαννίδης, Λαγκάρης, Γούμενος, Γκούντος, Τριανταφύλλου, Κοττάρας, Κουτρομπίλας, Βασιλόπουλος (Κωνσταντίνου 87′) , Πετρακάκης (Αμανατίδης 84′), Παυλόπουλος (Συνεφάκης 89′)

Πανθησειακός : Τσαλίκης, Κοράκι, Γκάνας, Κραββαρίτης, Κόρφιας, Καζάντζης, Αλιμάρας, Βασιλειάδης (Γεωργακάκος 62′), Γκύρτης (Μαλτέζος 52′), Παναγόπουλος (Ζαφειράτος 71′), Αλεξόπουλος,

Επιμέλεια : Χρήστος Παπαγιάννης

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα του Σαββάτου (27/1)

Abola Team

Μεγάλες επιστροφές για Γιώργο και Σωτήρη Μπαλοκα στην ομάδα του Ωρωπού

Abola Team 2

Ωρωπός: Το Σάββατο (23/2) η ετήσια χοροεσπερίδα

Nάσος Φακίδης