free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Αγωνία, θρίλερ, ολική ανατροπή και θύελλα…νίκης

Μεγάλη νίκη της Θύελλας Περιστερίου κόντρα στον Αστέρα Χαϊδαρίου και μάλιστα με ανατροπή, 2-1.

 

Μεσημέρι Κυριακής στο γήπεδο της Χρυσούπολης έλαβε χώρα η αναμέτρηση μεταξύ της γηπεδούχου Θύελλας Περιστερίου και του φιλοξενούμενου Αστέρα Χαϊδαρίου. Σε ένα παιχνίδι για “γερά” νεύρα και το οποίο προσέφερε πολλές συγκινήσεις με την τροπή, που πήρε.

Το σκορ άνοιξε ο Αστέρας Χαϊδαρίου με τον Ράπτη στο 5ο κιόλας λεπτό του αγώνα, ενώ δύο λεπτά πριν είχε μια κλασσική ευκαιρία για γκολ με τετ α τετ. Ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε τα πρώτα λεπτά του αγώνα κατά τα οποία οι γηπεδούχοι δεν είχαν καλά “πατήματα” στον αγωνισιτκό χώρο και φάινονταν μουδιασμένοι. Μετά το 20ο λεπτό το παιχνίδι ισορρόπησε με τις δύο ομάδες να δημιουργούν κάποιες απειλητικές καταστάσεις.

Στο β’ ημίχρονο η Θύελλα μπήκε αποφασισμένη να καταθέσει ψυχή προκειμένου να φύγει έστω με το βαθμό της ισοπαλίας. Στο 10ο λεπτό η Θύελλα με σουτ απείλησε αισθητά το Χαϊδάρι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν δέκα λεπτά αργότερα, δημιουργώντας μια όμορφη ευκαιρία έπειτα από σουτ, το οποίο πέρασε άουτ. Η μεάλη ευκαιρία ήρθε για τη Θύελλα κοντά στο 80’ όταν κέρδισε πέναλτι η ομάδα του Περιστερίου, το οποίο εκτέλεσε εύκολα ο Μιχαήλ φέρνοντας το παιχνίδι στην απόλυτη ισορροπία.Ενώ το παιχνίδι έφτανε στο τέλος του και όλα έδειχναν πως θα έχουμε ισοπαλία, οι παίκτες της Θύελλας έδειξαν τον χαρακτήρα τους στο τελευταίο λεπτό, όταν σκόραραν πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή με κεφαλιά του Καλίρη από στημένη φάση 

Είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε ενα παιχνίδι με πολλές μονομαχίες, αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και θέληση για τη νίκη και από τις δύο ομάδες. Πολλές ήταν οι διαμαρτυρίες της φιλοξενούμενης ομάδας για το πέναλτι, το οποίο δόθηκε στη Θύελλα, παρόλα αυτά το παιχνίδι κύλησε ομαλά χωρίς παρατράγουδα από τους οπαδούς των δύο ομάδων.

 

Επιμέλεια : Χρήστος Παπαγιάννης

Related posts

Ο Δάρας έστειλε ανοιχτή επιστολή στον Τσιόδρα

Abola Team

Δημητρίου: “Δύο διαιτησίες δωρεάν για τις ομάδες”

abola10

«Φουλάρει» για τη νέα σεζόν ο Ορφέας Αιγάλεω

Abola Newsroom