free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Νίκησε τον πρωτοπόρο

Με μια εξαιρετική εμφάνιση ο Αθηναϊκός επικράτησε της Ηλιούπολης με 2-0 σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι. 

 

Η ομάδα του Βύρωνα έδειξε το μαχητικό της πρόσωπο και πήρε αυτό που χρειαζόταν αλλά και άξιζε κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως η Ηλιούπολη. 

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες έδωσαν πολλές μάχες στον χόρο του κέντρου και… αλληλοεξουδετερώνονταν με το… ζουμί μάλλον να βρίσκεται στην επανάληψη.

Η Ηλιούπολη δεν εκμεταλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και το πλήρωσε. Αρχικά, στο 68′ με τον Κρασώνη να σημαδεύει το δοκάρι του Τερεκανίδη, δίνοντας την προειδοποιητική βολή, η οποία ήρθε στο 75′ όταν ο Χατζής εκτέλεσε κόρνερ και ο Τσίτσας έκανε το 1-0. Στην συνέχεια και ενώ οι φιλοξενούμενοι έψαχναν τον τρόπο για να ισοφαρίσουν, οι “λόρδοι” το εκμεταλεύτηκαν και έκαναν το 2-0 με τον Κύργιο στο 88′ σφραγίζοντας την νίκη. 

  

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λιάπας, Πουρνάρας, Κύριος, Παπαγερίδης, Χατζής, Μοροσάνου, Τσίτσας( Ταλαμπέκος 82′), Ζαφειράτος, Πετρετάϊ(Κρασώνης 46′ ), Νιούμαν(Βοτσαϊτης 80′), Κιούτακ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Τερεκανίδης, Μπρούσαλης, Συμεωνίδης, Τερλελής, Ρωμανός, Παπακωνσταντίνου, Ζουμπουνέλης, Γάγκος(Σταύρου 72′), Γεμιστός, Ορφανός(Ανδριανόπουλος 55′), Βαμβακερής(Βασιλάκος 67′).

 

Related posts

Σημάδια βελτίωσης ο Ήφαιστος Περιστερίου

Abola Team

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (18 και 19/11) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: “Φίλαθλοι σας θέλουμε δίπλα μας”

abola10