free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Με Φωτόπουλο το Ρουφ 1-0 εκτός τον ΓΣ Αργυρούπολης

Με έξοχο ψηλοκρεμαστό σουτ του νεαρού Φωτόπουλου στο 86′ ο οποίος για δεύτερο σερί ματς είναι ο παίκτης που με το δικό του γκολ η ομάδα του παίρνει ένα ακόμα τρίποντο, το Ρουφ νίκησε εκτός έδρας τον ΓΣ Αργυρούπολης με 1-0.

Οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να παίξουν με δέκα παίκτες από το 37′ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Γιαννίκου. Οι δύο ομάδες πάντως έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο και είχαν πολλές ευκαιρίες όπως συνέβη και στο 69′ όπου η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι στο κοντινό σουτ του Μπεκατώρου. Στο 90′ ο γκολκίπερ Κουνάδης κράτησε τη νίκη για την ομάδα του όταν “απογειώθηκε” και πραγματοποίησε απόκρουση για όσκαρ στο τετ-α-τετ σουτ του Δρακοντίδη. Στο 39′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του πεσμένου στο έδαφος Χιόνη. Διακρίθηκαν οι Κοτρότσος, Δρακοντίδης, Μυτάς και Μπεκατώρος, Σκεύη, Φωτόπουλος. Άριστο το διαιτητικό τρίο Γρίμμας, Μητροφάνης, Τσαγκάρης.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Χρηστίδης, Ακογλάνης, Τσάκαλος, Χιόνης, Γιαννίκος, Μυτάς(85′ Βασίλης), Κοτρότσος, Αγγελόπουλος(45′ Κωνσταντινίδης), Γκρετσίδης, Κοκκινέλης, Δρακοντίδης. ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Τομπουλίδης(69′ Μεμάς), Χατζηγιαννάκος, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Σαμαράς, Μπεκατώρος, Νταβαρίνος, Φωτόπουλος, Σκεύη(87′ λ.τ. Ασλάνι), Γαλάνης(61′ Κοτούλιας).

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ



Related posts

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-2: Η συνέντευξη Τύπου

abola10

Δείπνο ενότητας στον Ολυμπιακό Λιοσίων!

Kώστας Παλαιολόγος

Τρανός: «Πήραμε την πρόκριση, δείχνοντας χαρακτήρα»

Kώστας Παλαιολόγος