free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μονόδρομος η νίκη με Χαραυγή!»

Το στίγμα του για το επερχόμενο ντέρμπι με την Χαραυγή έδωσε ο επιτελικός μέσος του Ερμή Κορυδαλλού Κώστας Τρίμπος.

 

Σε απώλεια βαθμών στο Μοσχάτο από τη ομώνυμη ομάδα υποχρεώθηκε την προηγούμενη αγωνιστική ο Ερμής μένοντας στο 1-1. Αποτέλεσμα, το οποίο άφησε τους Κορυδαλλιώτες τέσσερις πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Οδηγήτρια στο κυνήγι τηςπρώτης προνομιούχου θέσης του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά.

Ο Κώστας Τρίμπος, ο οποίος ηγείται της προσπάθειας που καταβάλλουν οι «κυανόλευκοι» για μία όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική παρουσία, άνοιξε την καρδιά του στο «Abola.gr» κι έδωσε το σύνθημα για ακόμη καλύτερη συνέχεια, αρχής γενομένης από την προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση με την Χαραυγή:

«Αφήσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς στο Μοσχάτο, γεγονός το οποίο μας έφερε να βρισκόμαστε σε απόσταση τεσσάρων πόντων από την πρωτοπόρο Οδηγήτρια. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται αποκλειστικά στο ερχόμενο παιχνίδι με την Χαραυγή, το οποίο  έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού. Για εμάς η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να παραμείνουμε ζωντανοί στην υπόθεση άνοδος και να περιμένουμε με ενδιαφέρον το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Οδηγήτρια και Καραβά, όπου προσβλέπουμε σ’ ένα αποτέλεσμα, το οποίο θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή. Στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε».

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Έ«Χ»ασε έδαφος η Χαραυγή

Nάσος Φακίδης

Δεν «Χ» αμογέλασε κανείς!

Kώστας Παλαιολόγος

Στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα το ντέρμπι του Κορυδαλλού

Nάσος Φακίδης