free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Να ανταποκριθούμε στις γηπεδικές συνθήκες»

Το σύνθημα για εκτός έδρας νίκη κόντρα στους Αμπελόκηπους έδωσε ο τεχνικός των Πετραλώνων Χρήστος Κιούρκος.

 

 

  

Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη από τις συνεχόμενες επιτυχίες και με την πίστη για μία νέα επιτυχία, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Πετραλώνων ενόψει του καθοριστικού εκτός έδρας αγώνα με τους Αμπελόκηπους

Ο τεχνικός Χρήστος Κιούρκος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει βάσιμα στις υπηρεσίες όλων του των παικτών και θα έχει την ευχέρεια να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα κόντρα σε μία αρκετά αξιόμαχη ομάδα.

Ο έμπειρος κι επιτυχημένος προπονητής  με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» εστίασε στις ιδιαιτερότητες και τον βαθμό δυσκολίας που κρύβει για την ομάδα του η επίκινδυνη εκτός έδρας αποστολή της Κυριακής:

«Ολοκληρώσαμε με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές την προετοιμασία μας για τις ανάγκες του δύσκολου εκτός έδρας παιχνιδιού που μας ακολουθεί κόντρα στους Αμπελόκηπους. Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, ο βαθμός επικινδυνότητας του οποίου ανεβαίνει από την στιγμή, όπου η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο μικρών διαστάσεων, το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά οι αντίπαλοί μας.

Όλη την διάρκεια της βδομάδας δουλέψαμε εμπεριστατωμένα, ώστε να ανταποκριθούμε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά και των γηπεδικών συνθηκών, όπου θα συναντήσουμε κόντρα σε μία πολύ οργανωμένη και δυνατή στην έδρα της ομάδα. Για εμάς η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να διατηρηθούμε σε τροχιά ανόδου».

 

 

 

 

Related posts

Με Βερυκάκη στο τιμόνι ο Γκυζιακός

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Με την ανάλογη σοβαρότητα ως το τέλος»

Kώστας Παλαιολόγος

Σταθόπουλος: «Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας»

Kώστας Παλαιολόγος