free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Εξάσφαιρο» Κερατσίνι έπιασε κορυφή!

 

 

Εντυπωσιακοί οι «ροσονέρι» συνέτριψαν με 6-0 την ΑΕ Αίγινας κι έπιασαν στο ρετιρέ του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας τον Αετό Κορυδαλού, έπειτα την ισοπαλία του με 2-2 απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας.

 

Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε το Κερατσίνι συντρίβοντας με το εκκωφαντικό 6-0 την ΑΕ Αίγινας στις Σιταποθήκες!

Μάλιστα, οι «ροσονέρι» εκμεταλλεύθηκαν με τον ιδανικότερο τρόπο την εκτός έδρας ισοπαλία του Αετού Κορυδαλλού στις Τζιτζιφιές απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας (2-2), ισοβαθμώντας με τους Κορυδαλλιώτες στην κορυφή

Οι παίκτες του Βασίλη Σπάθα αποδίδοντας καταπληκτικά κι έχοντας έναν εξαιρειτκό Άγγελο Ψυχογιό, που πέτυχε χατ-τρικ,  διέσυραν τους νησιώτες δείχνοντα ςτις άγριες διαθέσεις τους, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Με «φουλ» επιθετικούς προσανατολισμούς ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μόλις στο 9’ άνοιξαν το σκορ. Ο Νικήτας Τουρνάς με εκπληκτική κάθετη τροφοδότησε τον Άγγελο Ψυχογιό, ο οποίος με ωραίο σουτ στην κίνηση άνοιξε τον χορό των τερμάτων των «ροσονέρι».

Στο 10’ ο Ψυχογιός απείλησε ξανά, όμως ο Μπακόμητρος Κ. Με εντυπωσιακά ρεφλέξ απομάκρυνε τον κίνδυνο, αλλά το Κερατσίνι μόλις στο 13’ έφτασε στο 2-0, με τους πρωταγωνιστές του πρώτου τέρματος να αλλάζουν ρόλους!

Μετά από «συστημένη» σέντρα του Ψυχογιού από τα δεξιά, ο επερχόμενος Τουρνάς με  όμορφη προσπάθεια ζευγάρωσε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στο 20’ το Κερατσίνι πέτυχε και τρίτο γκολ, όταν έπειτα από υποδειγματική κάθετη του Γκιάτη., ο Άγγελος Ψυχογιός με όμορφο διαγώνιο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επιπεδα του 3-0 γνωρίζοντας την αποθέωση!

Ακολούθησαν τρεις ακόμη σπουδαίες ευακιρίες από τους γηπεδούχους με τους Κιάφα (25’ πλασέ άουτ), Ψυχογιό (35’), Τουρνά (36’), τα σουτ των οποίων απομάκρυνε ο Μπακόμητρος Κ., για να έρθει στο 41’ το 4-0!

Έπειτα από σέντρα του Γκιάτη αππο τα αριστερά και κεφαλιά πάσα του Ανδρέα Νταουτ’αι, ο προωθημένος Μπατής με ωραίο εναέριο βολέ έγραψε το 4-0!

Στο 52’ ο Κιάφα βγήκε στην κόντρα και τη κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον επερχόμενο Άγγελο Ψυχογιό, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έγραψε το 5-0, φτάνοντας στο χατ-τρικ! Η ΑΕ Αίγινας στην πιο σπουδαία της φάση στο 68’ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Κυριακίδη.

Το … κερασάκι στην τούρτα, το πρόσθεσε ο Βαγγέλης Γκιάτης μ’ ένα ξερό σουτ από τα 35 μέτρα στο «παραθυράκι» του Μπακόμητρου Κ.! Ένα κινηματογραφικό γκολ, με τον σκόρερ να γνωρίζει την αποθέωση!

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα, λόγω αποβολής του Κυριακίδη στο 87’ με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτήτευσε ο Καλημέρης.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπότοε, Σφυρογιαννάκης (67’ Μητρόπουλος), Σκορδίλης, Μπατής, Αγγελάκης, Διάκος, Ψυχογιός (56’ Μιχαλάς), Γκιάτης, Νταουτάι, Τουρνάς (56’ Χονδρουδάκης), Κιάφα.

ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ: Μπακόμητρος Κ., Τζιώτης, Κατσας, Σταμπούλογλου, Μαριόλης Γ., Γιαννούλης, Ατματζίδης, Πρέλα, Μαριόλης Ν., Μπακόμητρος Ν. (76’ Γκάρης),. Πέκωφ (59’ Κυριακίδης)

 

 

 

 

 

Related posts

Συλλυπητήρια για Μπάικα

Kώστας Παλαιολόγος

Σκλάβος: «Χάσαμε δίκαια»

Kώστας Παλαιολόγος

«Βήμα» παραμονής από Κύπρο

Nάσος Φακίδης