free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ο Ίκαρος Καλλιθέας «φρέναρε» τον Αετό!

Με γκολ του Θεοδοσίου στο 90’ η ομάδα των Τζιτζιφιών ισοφάρισε σε 2-2 τους Κορυδαλλιώτες δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην κορυφή του δευτέρου ομίλου της Α‘ Κατηγορίας.

 

Νέα δρώμενα στην κορυφή του συναρπαστικού δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας δημιούργησε ο Ίκαρος Καλλιθέας με την ισοπαλία 2-2 που απέσπασε στο γήπεδο των Τζιτζιφιών από τον Αετό Κορυδαλλού.

Η ομάδα των Τζιτζιφιών με γκολ του Θεοδοσίου στο 90’ ανάγκασε τους «κιτρινόμαυρους» να αποκτήσουν συγκάτοικο το Κερατσίνι στην κούρσα προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου, πιστοποιώντας την εξαιρετική φετινή τους πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο Ίκαρος άνοιξε το σκορ στο 45’ με τον Καραδήμο, για να αντιδράσει ο Αετός Κορυδαλλού κια με τέρματα των Τριανταφυλλίδη (64’) και Ξενιτόπουλου (78’ με πέναλτι) προηγήθηκε 1-2 κι έδειχνε ικανός για μία ακόμη σημαντική νίκη. Όμως οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω για να φτάοσυν στην ισοφάριση στο 90’ με τον Θεοδοσίου και να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό.

Διαιτήτευσε ο Μιχελής.

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Εμμανουήλ, Φόνσος, Καραουλάνης, Στεφανής, Σκόνδρας, Κάραβος, Τσιντώνης (55’ Σέλα), Καλλής (Ο78’ Τουράι), Μπόλης, Καραδήμος (65΄ Θεοδωράτος), Θεοδοσίου.

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Καλογεράς., Λέκκας(88’ Γεωργιάδης), Ξενιτόπουλος, Μιχελής, Σύρμας, Σιδηρόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Ιωάννου (74’ Μάναλης), Κράσι, Μούτσας, Δριμούσης.

 

 

Related posts

Πήρε Ζούπα και Αντωνίου ο Ήφαιστος

Kώστας Παλαιολόγος

Σκλάβος: «Με σοβαρότητα για την πρόκριση»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Κουβέλης «άρχοντας» του τελικού

Kώστας Παλαιολόγος