free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα»

 

 

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η αναμέτρηση με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων αναφέρθηκε ο τεχνικός των Πετραλώνων Χρήστος Κιούρκος.

 

 

 

Την πέμπτη τους συνεχόμενη νίκη πανηγύρισαν τα Πετράλωνα την προηγούμενη αγωνιστική επικρατώντας δύσκολα εκτός έδρας των Αμπελοκήπων με 2-1

Μία επιτυχία, η οπία επέτρεψε στους «κυανέρυθρους» να εδραιωθούν στην δεύτερη θέση του τρίτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας με 40 πόντους και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία όσον αφορά την υπόθεση – άνοδος.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Χρήστος Κιούρκος με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» αναφέρθηκε στην καθοριστική συνέχεια του φετινού εγχειρήματος, εφιστώντας αυξημένη προσοχή στην προσεχή αναμέτρηση με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων:

«Προετοιμαζόμαστε κατάληλα ενόψιε του επερχόμενου δύσκολου αγώνα που έχουμε απέναντι στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων. Ο ερχόμενος αντίπαλός μας δίνει τον δικό του αγώνα για την εξασφάλιση της σωτηρίας του και αυτό το στοιχείο προσδίδει έξτρα βαθμό δυσκολίας στην αναμέτρηση. Θεωρώ ότι θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή το ματς, διότι παίζουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα, ώστε να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για άνοδο. Το ευχάριστο είναι ότι έχουμε βρει εξαιρετικό ρυθμό ως σύνολο και κατορθώνουμε να συνδυάζουμε τις νίκες με καλή απόδοση. Κάτι το οποίο θα επιδιώξουμε να συνεχίσουμε και στα επόμενα καθοριστικά παιχνίδια».

Στο αγωνιστικό μέρος ο Θανάσης Βελλής εξέτισε την ποινή του κι ενδέχεται να αποτελέσει μία ακόμη ενδεδειγμένη επιλογή στα πλάνα του Χρήστου Κιούρκου για τις ανάγκες της αναμέτρησης με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.

 

 

 

 

Related posts

Ιωάννου: «Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Κουτσουδάκης: «Η επιτυχία ανήκει 100% στους παίκτες!»

Kώστας Παλαιολόγος