free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Κοιτάζουμε μόνο την ομάδα μας!»

Το σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ έδωσε ο εκ των πρωταγωνιστών του εκτός έδρας θριάμβου του Κερατσινίου επί του Φαληρικού Βαγγέλης Γκιάτης.

 

Υπήρξε από τους άμεσους πρωταγωνιστές της σπουδαίας εκτός έδρας νίκης του Κερατσινίου επί του Φαληρικού με 3-0, που έφερε τους «ροσονέρι» μόνους τους την κορυφή του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Για τον Βαγγέλη Γκιάτη ο λόγος. Το «πολυεργαλείο» του Κερατσινίου, κέρδισε το πέναλτι στο 39ό λεπτό, με το οποίο οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μετην εύστοχη εκτέλεση του Άγγελου Ψυχογιού, ενώ στο 62’ πήρε την δεύτερη κίτρινη του Βάσσου, δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα του να συνεχίσει με αριθμητικό πλεονέκτημα την αναμέτρηση και με το σκορ στα ρευστά επίπεδα του 0-1.

Ο Βαγγέλης Γκιάτης μιλώντας στην «Abola.gr», αναφέρθηκε στα οφέλη της άνετης επικράτησης επί του Φαληρικού, δίνοντας το έναυσμα για την κατάκτηση του νταμπλ:

«Αυτό που μετράει είναι η νίκη για την ομάδα μας, η οποία συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση. Η μάχη του πρωταθλήματος ε΄χει μπει σε μία πολύ κρίσιμη καμπή κια αυτό, πυ κοιτάζουμε είναι η δική μας ομάδα. Το θετικό είναι ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή φόρμα κι αυτό φροντίζουμε να το πιστοποιούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, δουλεύοντας για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, σαν να κυνηγάμε εμείς τον Αετό Κορυδαλλού και όχι με την νοοτροπία ότι είμαστε τώρα μόνοι μας στην κορυφή. Πάμε δυνατά για την εκπλήρωση των στόχων που έχοιυμε θέσει, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

 

 

 

 

 

Related posts

Αετός Κορυδαλλού: Ανέλαβε ο Βογιατζής

Nάσος Φακίδης

“Ηχηρή μεταγραφή” με Χατζάκη ο ΑΟ Καραβάς!

Abola Newsroom

Πανέτοιμο για Ήφαιστο το Κερατσίνι

Kώστας Παλαιολόγος