free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στην πόρτα της εξόδου ο Αγγελάκης από τα Ιλίσια 2004

Ξένο σώμα αποτελεί ο 24χρονος μέσος από την ομάδα, λόγω της αψυχολόγητης αποβολής του σητν αναμέτρηση με την Ειρήνη Πετρούπολης.

 

 

 

Στην πόρτα της εξόδου από τα Ιλίσια βρίσκετια πλέον ο Δημοσθένης Αγγελάκης. Ο αψυχολόγητος τρόπος με τον οποίο αντέδρασε ο 24χρονος αμυντικός μέσος στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης  με την Ειρήνη Πετρούπολης (0-2) προκαλώντας την αποΒολή του από τον ρέφερι Ηλια Κοκόρη, προκάλεσε την οργή των ιθυνόντων του συλλόγου προς το πρόσωπό του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, αποφασίστηκε από κοινού να του δείξουν την … πόρτα της εξόδου για παραδειγματισμό, δεδομένη της έκδηλης επιθυμίας τους να διατηρήσουν τις λεπτές ισορροπίες εντός της ομάδας, αλλά και τη σιδηρά πειθαρχία.

 

Παπαζαφειρόπουλος: «Πολύ σημαντική νίκη»

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψαν τα Ιλίσια 2004 μετην εκτός έδρας επικράτησή τους με 2-0 επί της Ειρήνης Πετρούπολης. Ένα «τρίποντο» το οποίο επέτρεψε στην ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα να διατηρηθεί κοντά στις προνομιούχες θέσεις της ανόδου στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Ο τεχνικός Περικλής Παπαζαφειρόπουλος μιλώντας στο «Abola.gr» στάθηκε στην αξία της νίκης, δίνοντας το έναυσμα ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει την ομάδα του:

«Ήταν πολύ σηματική η νικη που πετύχαμε απέαντι σε μία πολύ δυνατή και σκληρή ομάδα, η οποία έδειξε ότι η βαθμολογική θέση, την οποία καταλαμβάνει στον όμιλο, την αδικεί κατάφωρα. Φανήκαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και φτάσαμε σε μία επιτυχία που την είχαμε απόλυτη ανάγκη» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην πολύ ισχυρή Λυκόβρυση. Ένα ματς στο οποίο η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα μας, ώστε να αποκτήσει την κατάλληλη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια»

 

Μαζικές επιστροφές

Με ενισχυμένη σύνθεση συγκριτικά με προηγούμενα παιχνίδια θα υποδεχθούν τα Ιλίσια 2004 την Λυκόβρυση. Συγκεκριμένα, ο Κλαούντιο Φερετάι διευθέτησε κάποια επαγγελματικά του ζητήματα κι αναμένεται να αποτελέσει το νέο πρόσωπο στην σύνθεση των Ιλισίων 2004, όπως κάτι ανάλογο ενδέχεται να συμβεί και με τους Βασίλη Μάχα και Σπύρο Καραμπιτιάνη, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους κι επανεντάχθηκαν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

 

 

Related posts

«Καμπάνες» σε παράγοντες…

Abola Team

Ξανά «μάχιμος» ο Βεϊζάι στην Κοψαχείλα

Kώστας Παλαιολόγος

Αδαμόπουλος ξανά στον Εθνικό Αστέρα

admin