free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Παιχνίδι από το οποίο έχουμε μόνο να κερδίσουμε»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για την ομάδα του η σαββατιάτικη αναμέτρηση με το Κερατσίνι αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟΑΔ Μπάμπης Σκλάβος.

 

 

 

Με αντίπαλο το πρωτοπόρο του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας Κερατσίνι θα συνεχίσει ο ΑΟΑΔ την προσπάθειά του για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Άγιος Δημήτριος, ο οποίος προέρχεται από την σπουδαία σε αξία εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Αρμενική, θα φιλοξενήσει το ερχόμενο Σάββατο τους ιδιαίτερα φιλόδοξους «ροσονέρι», οι οποίοι στοχεύουν στην κατάκτηση του νταμπλ.

Ο προπονητής του συλλόγου Μπάμπης Σκλάβος με δηλώσεις του στο «Abola.gr»  στάθηκε στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για την ομάδα του το συγκεκριμένο παιχνίδι, σημειώνοντας τα πολλαπλά οφέλη, που ενδεχομένως να προκύψουν για τους ποδοσφαιριστές του:

«Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με το Κερατσίνι. Μία ομάδα πολύ ποιοτική, η οποία προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα και αποδίδει εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Διαθέτει έναν πολύ σπουδαίο προπονητή, αλλά και ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε ανώτερες κατηγορίες. Είμαστε μία νεοφώτιστη ομάδα, η οποία δίνει τη δική της μάχη για την οριστικοποίηση της παρμαονής και εκτιμω ότι ακόμη το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Από την πλευρά μας εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό κι εκτιμώ ότι από το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουμε μόνο να κερδίσουμε»



Related posts

Πέρασε έκτος ο Αετός

Nάσος Φακίδης

Νίκη ψυχής για τον Ήφαιστο!

Kώστας Παλαιολόγος

«Πέταξε» ο Αετός!

Kώστας Παλαιολόγος