free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Τα δείγματα γραφής είναι εξόχως ενθαρρυντικά»

Τον ενθουσιασμό του από την βελτιωμένη εικόνα που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές του στα τελευταία παιχνίδια εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού Κυψέλης Μάκης Ντέτσικας. 

 

 

Ένα δείγμα των φετινών δυνατοτήτων τους παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Κυψέλης στην εκτός έδρας αναμέτρησή τους με τον Πανιώνιο Καισαριανής.

Η εν γένει εικόνα των «ερυθρόλευκων» άφησε απόλυτα ικανοποιημένο Μάκη Ντέτσικα.

Ο έμπειρος τεχνικός του Ολυμπιακού Κυψέλης με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» εξωτερίκευσε την ευχαρίστησή του για τον τρόπο με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές του προσέγγισαν το εν λόγω ματς, αλλά και για την εν γένει παρουσία τους, απέναντι σε μία ομάδα που έχει θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις στον τρίτο όμιλο της Γ’ΕΠΣΑ:

«Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οοίο διαχειριστήκαμε την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο Καισαριανής. Σταθήκαμε πολύ καλά απέναντι σε μία ομάδα η οποία πρωταγωνιστεί στον όμιλό μας και μάλιστα χρειάστηκε πέναλτι  στο 91’, ώστε να λυγίσει την αντίστασή μας. Μάλιστα, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, ώστε να πάρουμε εμείς την νίκη, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Τα δείγματα γραφής που παρουσιάζουμε είναι εξόχως ενθαρρυντικά για το μέλλον και γενικότερα τονσχεδιαμσό που ήδη κάνουμε για την επόμενη περίοδο. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕ Μεταμόρφωσης, όπου θα επιδιώξουμε να φανούμε εξίσου ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

 

 

Related posts

Το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ Φιλίππου: Στόχος το πρωτάθλημα (βίντεο)

Ρένος Γιαμπουράς

Ανανέωσε με Ζαμπέτα ο Ιπποκράτης