free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι!»

 

Την ακλόνητη πίστη του για νίκη επί του Αγίου Θωμά εξέφρασε ο τενχικός των Πετραλώνων Χρήστος Κιούρκος.

 

 

 

 

Πανέτοιμοι κι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την έβδομη συνεχόμενη νίκη, προβάλλουν άπαντες στα Πετράλωνα!

Οι «κυανέρυθροι», οι οποίοι … φουλάρουν ολοταχώς για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στην Α’ Κατηγορία, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον επικίνδυνο και ικανό για όλα στην έδρα του Άγιο Θωμά σε μία αναμέτρηση, η οποία  έχει αποκτήσει κομβικό χαρακτήρα όσον αφορά την υπόθεση άνοδο στον τρίτο ανταγωνιστικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στις τάξεις του φιλόδοξου συλλόγου, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Χρήστου Κιούρκου στο «Abola.gr»:

 «Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δυνατό κι αξιόλογο αντίπαλο, ο οποίοε στην έδρα του παρουσιάζεται αρκετά δυνατός και αντατγωνιστικός. Θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στο ύψος των δυσκολιών, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που εγκυμονεί το παιχνίδι, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ό,τι καλύτερο»

 

 

Related posts

Χρ. Κιούρκος: “Κάθε παιχνίδι ντέρμπι για τα Πετράλωνα”

Abola Team 3

Χρήστος Κιούρκος: “Απουσιάζει η τύχη από την πορεία των Πετραλώνων”

Abola Team 3

Συνεχίζει με Σπύρο Θεοδωρακάτο o ΠΑΣ Γαλάτσι

Kώστας Παλαιολόγος