free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Να διευρύνουμε το απόλυτο όσο γίνεται!»

Την δίψα του για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο νικηφόρο σερί εξέφρασε ο προπονητής της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

Την ξέφρενη κι απόλυτη πορεία της στον δεύτερο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ διεύρυνε η Κηπούπολη με το εμφατικό 0-4 επί του Φωστήρα Κιασαριανής.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στην πρωτοπόρο ομάδα να πανηγυρίσει την 16η συνεχόμενη νίκη της και πλέον να απέχει ελάχιστα από το να αναδειχθεί πρωταθλήτρια και μάλιστα με απίστευτα ρεκόρ στη συλλογή της!

Ο αρχιτέκτονας της εκπληκτικής πορείας του συλλόγου των δυτικών προαστίων με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του, δίνοντας το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια

«Το πιο σημαντικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μου επιδεικνύουν αξιοθαύμαστη προσοχή και μπαίνουμε με τρομερή προσήλωση και συγκέντρωση στα παιχνίδια. Γεγονός το οποίο μας επιτρέπει από το ξεκίνημά τους να επιδεικνύουμε την ανωτερότητά μας, να επιβάλλουμε πλήρως τον ρυθμό μας και να φτάνουμε στις νίκες. Αυτό, που προέχει στο εξής είναι να διευρύνουμε ότο περισσότερο γίνεται αυτό το εκπληκτικό σερί των 16 νικών, ώστε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την επίτευξη του αντικειμενικού μας στόχου, που δεν είναι΄άλλος από την επίτευξη της ανόδου».

 

Φιλικά με Κεραυνό Πετρούπολης και Ηρακλή Περιστερίου

Την ευκαιρία να διατηρήσει τον αγωνιστικό ρυθμό των ποδοσφαιριστών του σε υψηλά επίπεδα θα έχει ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου στα προσεχή δυνατά φιλικά με αντιπάλους τον Κεραυνό Πετρούπολης (22/20 και Ήφαιστο Περιστερίου (25/2). Παιχνίδια στα οποία αναμένεται να δοθούν ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

 

 

Related posts

«Επένδυση» με Μαραβελάκη ο ΠΟΨ

Kώστας Παλαιολόγος

Δάσος Χαϊδαρίου-Νίκη Αλίμου 0-3

Abola Team 3

Δήλωση Αρχηγού Νίκης Γαλατσίου, Βασίλη Βογατσα

admin