free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο!»

 

 

Το σύνθημα για την κρίσιμη συνέχεια έδωσε ο προπονητής του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας, επιβραβεύοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

 

Κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος από την συνολική εμφάνιση των παικτών του και το επιβλητικό 6-1 επί του ΑΟΑΔ είχε ο Βασίλης Σπάθας.

Ο αρχιτέκτονας της ξέφρενης πορείας του Κερατσινίου μιλώντας στην «Abola.gr» επιβράβευσε την διάθεση όλων του των ποδοσφαιριστών, αλλά κυρίως τον ζήλο, που επιδεικνύουν από την πρώτη ημέρα, όπου ανέλαβε τις τύχες των «ροσονέρι»:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πάθος, αλλά και την διάθεση που επέδειξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και σε αυτό το παιχνίδι. Ειλικρινά αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος για το γεγονός ότι μπορώ να ποντάρω σε 20 και πλέον ισάξιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι όποτε πάρουν χρόνο συμμετοχής, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και μοχθούν, ώστε η ομάδα να φτάνει στις νίκες και παράλληλα να αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου προπονητή του Κερατσινίου, για να συμπληρώσει:

«Ειδικά η εμφάνιση των 35 πρώτων λεπτών ήταν εκπληκτική. Παρά το γεγονός ότι προχώρησα σε πολλές αλλαγές μπήκαμε πολύ αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι βγάζοντας πολλές όμορφες συνεργασίες, διάστημα όπου κι ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με 4-0 και ουσιαστικά να καθαρίσουμε την υπόθεση νίκη. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος, τον ίδιο ζήλο από την ημέρα, όπου ανέλαβα την ομάδα την προσπάθειά μας για την εκπλήρωση του αντικειμενικού μας στόχου».

 

 

 

Related posts

Τον αμυντικό μέσο Μιχελή απέκτησε ο Αετός Κορυδαλλού

Abola Team 3

Σπάθας: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου, στόχος η άνοδος!»

Νταλαμπίρας: «Κάθε ματς είναι και τελικός για εμάς»

Kώστας Παλαιολόγος