free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αέρας η Λαμία, 2-0 εκτός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας για την Football League

Η Λαμία πέρασε με σχετική ευκολία από την έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας (0-2) και ακόμη και αν τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, θα είναι πιο πάνω από τον Άρη, έχοντας τον πρώτο λόγο για την άνοδο!   

Η Λαμία πέρασε με χαρακτηριστική άνεση (0-2) από την έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας -εκεί που Απόλλων και Άρης έχουν γκελάρει- και ακόμη και εάν τιμωρηθεί και της αφαιρεθούν βαθμοί, θα συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο!

Η Αναγέννηση μπήκε δυνατά στο ματς και είχε στο πρώτο πεντάλεπτο δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά είδε τον Πίτκα να την σταματάει. Η Λαμία απάντησε στις φάσεις στο 21’ με τον Τζόκιτς να σουτάρει λίγο άουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης μερικές λεπτά αργότερα είδε το νέο του σουτ να έχει την ίδια κατάληξη.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε όπως είχε ξεκινήσει, δηλαδή χωρίς σκορ, ωστόσο η Λαμία μπήκε δυνατά στην επανάληψη και κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, κάνοντας πιο εύκολο το έργο της. Στο 55ο λεπτό ο Ρότσα έστρωσε στον Βασιλόγιαννη, με τον τελευταίο να κάνει το συρτό σουτ και να γράφει το 1-0 για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ. Εννιά λεπτά αργότερα ο παίκτης για τον οποίο έχει γίνει τόσος… ντόρος της τελευταίες ημέρες, ο Φιορίν Ντουρμισάι νίκησε τον Κουτσόπουλο σε τετ-α-τετ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Με αυτό το τρίποντο η Λαμία έπιασε ξανά τον Απόλλωνα στην κορυφή της βαθμολογίας (43 βαθμούς), αυξάνοντας τη διαφορά από τον Άρη στους 8 βαθμούς. Κάτι που σημαίνει πως ακόμη και εάν τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, θα βρίσκεται και πάλι πάνω από τον Άρη και θα έχει ουσιαστικά τον πρώτο λόγο για την άνοδο.

Αναλυτικά η 17η αγωνιστική:

Τετάρτη, 22/2

Καλλιθέα-Χανιά 3-1
(2’ Τσίπρας, 64’ πεν. Λεβέντης, 78’ πεν. Κρεβατάς-34’ Αποστολόπουλος)

Σπάρτη-Άρης 0-0

Παναιγιάλειος-Τρίκαλα 1-0
(6’ Κρητικός)

Αγροτικός Αστέρας-Πανελευσινιακός 0-0

Αιγινιακός-ΟΦΗ 0-1
(28’ πεν. Χαντί)

Πανσερραϊκός-Καλλονή 3-1
(30’ Γκούρτσας, 45’, 77’ Ρούτσης-65’ Σισέ)

Κισσαμικός-Αχαρναϊκός 1-0
(1’ Μίλιτς)

Απόλλων Σμύρνης-Πανθρακικός 3-0 (α.α.)

Πέμπτη, 23/2

Αναγέννηση Καρδίτσας-Λαμία 0-2
(55’ Βασιλόγιαννης, 64’ Ντουρμισάι)

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διατητές και οι βοηθοί της 18ης αγωνιστικής:

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

Καλλιθέα – Απόλλων Σμύρνης (15:00 ΕΡΤ3, Δημ. Στάδιο Καλλιθέας)Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)Βοηθοί: Γιαννίκος (Πειραιά), Καραθανάσης (Αν. Αττικής)4ος: Δραγάτης (Αν. Αττικής)

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

 

 

Χανιά – Παναιγιάλειος (15:00)Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)Βοηθοί: Γαρεφαλάκης, Μαυρουδής (Ηρακλείου)4ος: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)

Άρης – Αν. Καρδίτσας (15:00 ΕΡΤ3, «Κλεάνθης Βικελίδης»)Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)Βοηθοί: Καμπερίδης, Μηνιαδάκης (Καβάλας)4ος: Δραγάτης (Χαλκιδικής)

Τρίκαλα – Αγροτικός Αστ. (15:00, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)Διαιτητής: Ζούγρας (Κοζάνης)Βοηθοί: Λ. Τίκας (Θεσπρωτίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Λαμία – Αιγινιακός (15:00, ΔΑΚ Λαμίας)Διαιτητής: Φώτης (Εύβοιας)Βοηθοί: Κουρέντας, Τζάνης (Τρικάλων)4ος: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Πανελευσινιακός – Πανσερραϊκός (15:00, Δημ. Στάδιο Ελευσίνας)Διαιτητής: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)Βοηθοί: Δεληθοδωρής (Αθηνών), Ψαρρής (Ζακύνθου)4ος: Αντωνίου (Αν. Αττικής)

ΟΦΗ – Κισσαμικός (15:00, «Θ. Βαρδινογιάννης«)Διαιτητής: Μαρόπουλος (Μακεδονίας)Βοηθοί: Αϊναλής (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)4ος: Κοκκινάκης (Λασιθίου)

Καλλονή – Αχαρναϊκός (15:00, Δημ. Στάδιο Μυτιλήνης)Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)Βοηθοί: Λυμπερόπουλος, Δέτση (Αθηνών)4ος: Μπακογιάννης (Αθηνών)

 

 

           

Related posts

Η Εθνική στα μπαράζ με τεσσάρα

Abola Team 2

Επιτέλους νίκη για τον Παναθηναϊκό (1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης)

Abola Newsroom

Μεταγραφικό καύσωνα και “πονοκεφάλους” φέρνει το καλοκαίρι στις κορυφαίες ελληνικές ΠΑΕ

Abola Team 3