free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ενισχυμένη η Θύελλα Περιστερίου με Καραμπίκα, Λάττα και Κούτρη

Όλα για όλα είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν στην Θύελλα Περιστερίου, προκειμένου η ομάδα να καλύψει το χαμένο έδαφος στης βαθμολογία και να βρεθεί και πάλι για τροχιά ανόδου.

Με προοπτική η ομάδα να ξεκινήσει την αντεπίθεση διαρκείας το τεχνικό τιμ του Περιστεριώτικου συγκροτήματος, ρίχνει στην “μάχη” του πρωταθλήματος τα τρία νέα αλλά γερά “χαρτιά” της ομάδας.

Ο λόγος για τον 33χρονο αμυντικό Βασίλη Καραμπίκα ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα από τους Λέοντες, τον 26χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Λάττα ο οποίος αποκτήθηκε από την Ζωφριά και τον 21χρονο αμυντικό Αλέξανδρο Κούτρη ο οποίος αποκτήθηκε από την Τόλμη Περιστερίου.

Η παρουσία των τριών αυτών παικτών εκτιμάται ότι, θα προσφέρει μαζί με την προσπάθεια όλων των συμπαικτών τους πολύτιμους πόντους στην ομάδα προκειμένου η Θύελλα Περιστερίου να μπορέσει να επιτύχει τον στόχο της.

Παράλληλα, πάντως, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου Θοδωρής Αθανασόπουλος σε καμία περίπτωση δεν θα σταματήσει η αξιοποίηση παικτών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

Ηγετική επανεμφάνιση για Αρχοντή στον Κρόνο Αιγάλεω!

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (27 και 28/11)

Abola Team

Ειρήνη Πετρούπολης-Κεραυνός Πετρούπολης 0-2

Abola Team 3