free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πανέτοιμο το Κερατσίνι

Την προετοιμασία τους για τη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΣ Ποντίων ολοκλήρωσαν οι «ροσονέρι».

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη ολοκλήρωσε το Κερατσίνι την προετοιμασία του για την σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΣ Ποντίων

Οι «ροσονέρι» προπονήθηκαν  μπαίνοντας για πρώτη φορά στο γήπεδο του Σχιστού, εκεί όπου την ερχόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει τον Αετό Κορυδαλλού .

Ο Βασίλης Σπάθας, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του πλήν  των γνωστών απόντων και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ομάδα σε ένα ματς , όπου το ζητούμενο είναι η νίκη . Με τον έμπειρο κοουτς και τον άμεσο συνεργάτη του ,Νίκο Νταλαμπίρα, να ζητούν σοβαρότητα και καθαρό μυαλό.

Ο στενός συνεργάτης του Βασίλη Σπάθα , ο Νίκος Νταλαμπίρας  μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα ακόμα παιχνίδι στο οποίο η νίκη είναι αυτοσκοπός. Μέχρι τώρα έχουμε μάθει να παίζουμε εκτός έδρας, μιας και απο την αρχή της σεζόν παίζουμε,ουσιαστικά, μακριά από το “σπίτι” μας.  Ολους τους αντιπάλους μας τους αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και αυτό θα κάνουμε και με την ΑΣ Ποντίων. Εχουμε μπει στην τελική ευθεία και ο μήνας Μάρτιος είναι κρίσιμος». 

Related posts

Πήρε Δεληβασίλη η Χαραυγή!

Abola Team

«Φουλάρουμε για τα ματς με Αετό!»

Kώστας Παλαιολόγος

Μείωσε στον πόντο ο Καραβάς

Nάσος Φακίδης