free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Σοβαρός τραυματισμός παίκτη στο εφηβικό του Κερατσινίου

Mετά από ένα άκρως εντυπωσιακό παιχνίδι, που επισκιάστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας των “ροσονέρι” Παγώνη, το Κερατσίνι γνώρισε την ήττα με  3-2 από την Προοδευτική, για το πρωτάθλημα εφηβικού της ΕΠΣΠ. 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής,τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο ,όπου υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία με τους συμπαίκτες του να μην θέλουν να συνεχίσουν το ματς, κάτι που έβρισε σύμφωνη και την  ομάδα της Προοδευτικής

Ωστόσο,από τη στιγμή που το ζήτησε ο ίδιος από τους  συμπαίκτες του το ματς συνεχίστηκε.

Η “Προο” άνοιξε το σκορ στο 5ολεπτό, ο Κρεβαττάς ισοφάρισε στο 35, η Προοδευτική πήρε εκ νέου το προβάδισμα , ο Θεοδώρου ισοφάρισε στο 80, αλλά στο 87 ,οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη

 

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:Βελλα,Γεροντογιαννης,Τσιντζος,Κρεβατας,Καζαντζιδης(55¨Παντελαιος),Θεοδωρου,Κουβαρακης,Λιανοπουλος,Μαυριδης(46¨Μιτρι),Παγωνης(46¨Λεφτεριωτης),Ματθαιου.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Σιφνάκη:” Θα ήταν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι αν δεν γινόταν ο  τραυματισμός του Παγώνη,καθώς το εν λόγω γεγονός επισκίασε τα πάντα. Θέλω να πω ένα μπράβο και στα παιδιά της Προοδευτικής  που συμφωνούσαν να μην συνεχιστεί το ματς  μετά τον τραυματισμό.”  

 

Related posts

Σε τουρνουά στην Ισπανία οι Ακαδημίες του Ιάσωνα

Abola Team 3

Τελετή Λήξης Ακαδημιών ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Ρένος Γιαμπουράς

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες του Αήττητου

Ρένος Γιαμπουράς