free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χρ. Κιούρκος: “Τα Πετράλωνα συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό”

Τι κι αν η ομάδα πήρε το διπλό στο εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής με την Αρμενική και πάει τρένο για την άνοδο.

Ο τεχνικός των Πετραλώνων που διατηρούν το αήττητο από το Νοέμβριο σπεύδει να “προσγειώσει” τους παίκτες του στέλνοντάς τους το μήνυμα ότι είναι νωρίς ακόμα για πρόωρους πανηγυρισμούς.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Κιούρκος μετά την τεράστια ομολογουμένως σε σημασία νίκη που πήραν τα Πετράλωνα στο παιχνίδι με την Αρμενική στο γήπεδο Ελληνικού και στο ερώτημα αν πλέον η ομάδα του έχει εξασφαλίσει την άνοδο δήλωσε: “Σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σπουδαία απόδοση που είχαν στο παιχνίδι με την Αρμενική που συνοδεύτηκε με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σχετικά όμως με την υπόθεση ανόδου δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Διανύουμε μια σειρά με δύσκολα ματς. Ξεπεράσαμε με επιτυχία το πρώτο, έχουμε όμως μπροστά μας και άλλα ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια σοβαρότητα”.

Ο σκόρερ των Πετραλώνων στο ματς με την Αρμενική Μάρκος Ρόκο τόνισε: “Τα γκολ που πέτυχα ήταν αποτέλεσμα της ομαδικότητας. Κι αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο. Πρώτα απ’΄όλα και πάνω απ’ όλα σημασία να κερδίζει η ομάδα μας. Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα αυτό μας έδωσε μια βαθμολογική ανάσα”.

Ο νεαρός μεσοαμυντικός των Πετραλώνων Άγγελος Χατζημιχάλης επισήμανε: “Αυτή η εκτός έδρας νίκη επί της Αρμενικής θα μας βοηθήσει πιστεύω να συνεχίσουμε με καλύτερη ψυχολογία. Η προσπάθειά μας δεν σταματάει εδώ αφού, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Με τέτοιες εμφανίσεις όμως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”. Βροντερό παρόν στο γήπεδο του Ελληνικού στο ματς με την Αρμενική έδωσαν οι φίλοι των Πετραλώνων που κυριολεκτικά γέμισαν την μια εξέδρα. Κοντά τους βρέθηκαν και παλιοί Πετραλωνίτες οι οποίοι έχουν μετακομίσει σε άλλες περιοχές. Το συγκεκριμένο ματς μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Θύελλας Αγ. Δημητρίου Τάσος Τσακόγιωργας και ο τεχνικός Ανδρέας Μαντζούνης. Τέλος, στις 10 Μαρτίου στο κοσμικό κέντρο Fever θα πραγματοποιηθεί ο χορός των Πετραλώνων.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

Καρπούζας: «Κρατάμε το χρυσό τρίποντο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Στούλης: «Δείξαμε την ποιότητά μας!»

ΕΠΣΑ: Η μορφή των νέων πρωταθλημάτων

abola10