free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αραβαντινός: «Κύπελλο για την συμπλήρωση 50 ετών!»

 

 

Στην ιστορική αξία που θα έχει για τον σύλλογο η ενδεχόμενη κατάκτηση του έκτου συνολικά  Κυπέλλου, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Κερατσινίου Αντώνης Αραβαντινός.

 

Μέσα σε γορτινό και λαμπερό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η εκδήλωση της ΕΠΣ Πειραιά στο «V’ Ammos» με τους δύο φιναλίστ του Κυπέλλου Κερατσίνι και Αετό Κορυδαλλού.

Ο Πρόεδρος του Κερατσινίου Αντώνης Αραβαντινός στο πλαίσιο της λαμπερής αυτής εκδήλωσης, εστίασε στην ιστορική σημασία, που έχει αποκτήσει για την ομάδα του η συμμετοχή της σ’ εναν ακόμη τελικό, όπου και θα επιδιώξει να κατακτήσει το έκτο τρόπαιο στην ιστορία της

«Καταρχάς είμαστε πολύ χαρούμενοι, που λαμβάνουμε μέρος σε αυτή την αναμέτρηση που αποτελεί γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά. Τίθενται αντιμέτωπες οι δύο κατά την γνώμη μου κορυφαίες ομάδες του Πειραιά.

Αυτός ο τελικός συμπίπτει με την επέτειο 50 ετών από την ίδρυση του σωματείου μας που πήρε και την επωνυμία ΑΠΟ Κερατσίνι και θέλουμε όσο τίποτε άλλο να την συνδυάσμουμε με την κατάκτηση του Κυπέλλου» ήταν η αρχική ατάκα του κορυφαίου διοικητικού παράγοντα των «ροσονέρι», για να προσθέσει ερωτηθείς για το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει την έκβαση του τελικού το γεογνός ότι το Κερατσίνι προέρχεται από την νίκη τους στο πρόσφατο μεταξύ τους ντέρμπι πρωταθλήματος με 2-1:

«Πολλές φορές ίσως να μη είναι καλό να υπάρχει υπέρμετρη αισιοδοξία πριν από μία τέτοια αναμέτρηση, που έχει ιδιαίτερο χρώμα. Το καλό είναι να διατηρήσουμε την καλή μας διάθεση εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου.  Ευχή μου είναι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι αντάξιο της αίγλης και της δυναμικής των δύο συλλόγων».

 

 

  

Related posts

«Έχω 20 ισάξιους παίκτες»

Kώστας Παλαιολόγος

Για το καλύτερο ο Ήφαιστος κόντρα στον Αμπελακιακό

Kώστας Παλαιολόγος

«Απέδρασε» από την Αίγινα ο Ίκαρος

Kώστας Παλαιολόγος