free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ετοιμος ο Λεμονής για Ολυμπιακό! Εχει συμφωνήσει ήδη

Την ώρα που στον Ολυμπιακό αναζητούν στην ξένη, και ειδικά στη γαλλική, αγορά τον νέο προπονητή που θα ‘τρέξει’ την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά και θα την ετοιμάσει για τη δύσκολη επόμενη, κυκλοφόρησε έντονα χθες το απόγευμα η πληροφορία πως ο Τάκης Λεμονής βρίσκεται δυνατά στο προσκήνιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες ήθελαν τον δύο φορές στο παρελθόν και με σπουδαίες επιτυχίες Ελληνα τεχνικό να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας για να προχωρήσει άμεσα το θέμα. Και ακόμη και μέχρι αργά το βράδυ προέκυπτε πως ουσιαστικά και ο Τάκης Λεμονής περιμένει την τελική απάντηση του Ρεμί Γκαρντ για να ξέρει αν θα επιστρέφει μετά από χρόνια στον πάγκο του Ολυμπιακού για να αναλάβει το δύσκολο έργο να τον οδηγήσει στο νταμπλ.

Διάψευση, αλλά

Οσο οι πληροφορίες έρχονταν για τη συνάντηση με τον Τάκη Λεμονή και τον σχεδόν έτοιμο ‘γάμο’, από την πλατεία Αλεξάνδρας υπήρξε διάψευση για τον Ελληνα τεχνικό. Διάψευση πάντως που είναι πολύ πιθανό να γίνει σήμερα επίσημη ανακοίνωση συνεργασίας με τον Λεμονή, εφόσον η ύστατη προσπάθεια για τον Γκαρντ δεν φέρει αποτελέσματα.

Ο Λεμονής άλλωστε είναι διατεθειμένος να αναλάβει την ‘καυτή πατάτα’ και να παίξει το χαρτί του μέχρι το τέλος της σεζόν. Γιατί γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αν τελικά είναι σήμερα ο Λεμονής ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, τότε αν πετύχει το νταμπλ θα μπορεί να ονειρεύεται πως θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Και αναμφισβήτητα ο Λεμονής με τις μεγάλες επιτυχίες που έκανε στον πάγκο του Ολυμπιακού κάνει ‘γκελ’ στον κόσμο της ομάδας. Τα σπουδαία και για τον Λεμονή λοιπόν σήμερα

Σίγουρα νέος προπονητής

Η σημερινή μέρα θα φέρει τις τελικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, είτε τελικά έστω και την τελευταία στιγμή πειστεί ο Ρεμί Γκαρντ να έρθει τώρα για να αναλάβει την ομάδα είτε πάει στην επιλογή του Τάκη Λεμονή που έχει ουσιαστικά συμφωνήσει σε όλα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Βασίλης Βούζας που ανέλαβε την ομάδα μετά την απόλυση του Μπέντο και την ‘έτρεξε’ στα τέσσερα ματς με Μπεσίκτας, Ατρόμητο, Μπεσίκτας και ΠΑΟ δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού. Είναι δεδομένο πως ο Ελληνας τεχνικός πήρε πάνω του ένα δύσκολο έργο σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο, όμως στον Ολυμπιακό θεωρούν τώρα στη διακοπή αναγκαία την αλλαγή.

Related posts

Αστέρας Τρίπολης-Γιάννινα 1-2, Ξάνθη-Λαμία 0-0 στην πρεμιέρα της Super League

Abola Team 2

Οριστικό: Το αποφάσισε η κυβέρνηση – Διακοπή του πρωταθλήματος της Super League!

Abola Team 2

Κάτοικος Κορυδαλλού ο Αστράς

Abola Team