free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χρ. Κιούρκος: “Παραμένουν δύσκολα τα παιχνίδια για τα Πετράλωνα”

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την άνοδο και τίποτα περισσότερο εκτίμησε ότι έκανε η ομάδα του με τη νίκη που πέτυχε επί του ΠΑΣ Γαλάτσι στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, ο τεχνικός των Πετραλώνων.

Για την σημασία αυτής της επιτυχίας, ο Χρήστος Κιούρκος δήλωσε:”Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν ισάξιο αντίπαλο αφού καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Η ομάδα μου κατά διαστήματα στάθηκε πολύ καλά, ξεπέρασε τις δυσκολίες του αγώνα και αυτές που παρουσίασε ο αντίπαλός μας και πρόσθεσε στο ενεργητικό της τρεις πολύτιμους πόντους. Κάναμε ένα βήμα για την άνοδο, αλλά δεν τελείωσε εδώ η υπόθεση άνοδος. Όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος είναι δύσκολα γι’ αυτό και οι παίκτες μου πρέπει να μείνουν αφοσιωμένοι μέσα στα παιχνίδια σε κάθε ματς ξεχωριστά, προκειμένου να δικαιωθεί η προσπάθειά τους.  To ότι είμαστε πρώτοι αυτή τη στιγμή δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας”.

Για μια ακόμα φορά στο πλευρό της ομάδας των Πετραλώνων και σε αυτό το ματς, βρέθηκε ο ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας Νίκος Χριστοφόρου. Στο μεταξύ αγώνα με την σημερινή ομάδα του συλλόγου για να τιμηθεί η μνήμη των Γιάννη Παπαδάκη και Σταύρου Γιαφάλογλου θα δώσουν οι παλαίμαχοι των Πετραλώνων. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο του Ρουφ και πρόκειται να δώσουν το παρόν μεγάλες δόξες του παρελθόντος των Πετραλώνων.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Πίστη Ρηγόπουλου για ανάκαμψη!

abola10

Νίκου (Τερψιθέα): “Δεν μπήκαμε καλά και το πληρώσαμε”

abola10

Το πρόγραμμα του 3ου ομίλου της Β’ Αθήνας

Abola Team