free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Θεοδώρου: «Μας κόστισαν οι πολλές απουσίες»

 

Στις πολλές απώλειες που προέκυψαν για την ομάδα του εστίασε ο τεχνικός του Δάσους Χαϊδαρίου Σωτήρης Θεοδώρου τους τομείς που ώθησαν στην εντός έδρας συντριβή από την ΑΕ Περιστερίου.

 

 

Σε βαριά εντός έδρας ήττα από την πανίσχυρη ΑΕ Περιστερίου με 0-5 υποχρεώθηκε το Δάσος Χαίδαρίου.

Αποτέλεσμα, το οποίο ήρθε να διακόψει το σερί των προηγούμενων θετικών εμφανίσεων της ομάδας των δυτικών προαστίων. 

Ο τεχνικός Σωτήρης Θεοδώρου μιλώντας στο «Αbola.gr», στάθηκε στις πολλές απουσίες της τελευταίας στιγμής που προέκυψαν για την ομάδα του και δεν της επέτρεψαν να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ: 

«Δυστυχώς, απέναντι στην ΑΕ Περιστερίου τίποτε δεν λειτούργησε σωστά, με άμεση συνέπεια να οδηγηθούμε σε αυτό το σκορ. Σε αυτό συνετέλεσε καταλυτικά η απουσία ορισμένων σημαντικών παικτών μας, οι οποίες μας κόστισαν. Ενδεικτικά αναφέρω ότι λόγω σχολικής εκδρομής μας έλλειψαν παίκτες όπως , όπως οι Θόδωρος Κωνσταντόπουλος, Αχιλλέας Μπαντάς, Παναγιώτης Μπούλης, όπως φυσικά και ο Βασίλης Χατζηπουλίδης, που αντιμετώπιζε ένα σημαντικό οικογενειακό ζήτημα. Όλα τα παραπάνω συνέθεσαν στο να μην παρατάξουμε το καλύτερο δυνατό σχήμα, αλλα΄και να μην έχουμε τις απαιτούμενες εναλλακτικές επιλογές» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού των «πρασινοκίτρινων» για να συμπληρώσει: 

«Τώρα θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται ενόψει του επόμενου πολύ δύσκολου αγώνα που μας περιμένει κόντρα στον Αίμο Πετρούπολης. Μία πολύ ποιοτική ομάδα με υψηλές βλέψεις».

Related posts

Νεοπεντελικός-Αστέρας Εξαρχείων 3-0

Abola Team 3

Συνεχίζει με Μαυρίκο στο τιμόνι το Δάσος Χαϊδαρίου

Ζαμπέτας: «Αποδείξαμε ότι παραμένουμε συμπαγείς»

Kώστας Παλαιολόγος