free page hit counter
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φέρνουν φορ-δυναμίτη στον ΠΑΟΚ

O Λούμπος Μίχελ έχει θέσει σε εφαρμογή το μεταγραφικό πλάνο της επόμενης σεζόν για τον ΠΑΟΚ, έχοντας συμφωνήσει με τον Βλάνταν Ίβιτς για τις θέσεις του ρόστερ που χρειάζονται ενίσχυση.

Μία από τις πολύ σημαντικές και πρώτες προτεραιότητες του Σλοβάκου, είναι η απόκτηση ενός περιφερειακού επιθετικού, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στοιχεία.

Ο Μίχελ αυτό που αναζητεί στην αγορά είναι ένας επιθετικός που θα συμπληρώσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, πάνω στον οποίο θα «χτιστεί» το επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Το πλάνο του Σλοβάκου περιλαμβάνει την απόκτηση ενός βραχύσωμου φορ, που θα έχει τρία βασικά χαρακτηριστικά. Πρόκειται για τον παίκτη που Θα διαθέτει ταχύτητα, ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και φυσικά εκτελεστική δεινότητα. Όλα τα στοιχεία δηλαδή που απαιτούνται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και πολύ περισσότερο για μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.Με τον Πρίγιοβιτς, ο ΠΑΟΚ έχει καλύψει την ανάγκη για έναν επιθετικό με ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, που παράλληλα θα «γεμίζει» τη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου. Απουσιάζει όμως ο επιθετικός που θα έχει την ικανότητα να παίρνει την μπάλα εκτός περιοχής και θα προκαλεί… αναστάτωση στους αντίπαλους αμυντικούς με την τεχνική του, ενώ παράλληλα θα έχει ταχύτητα και «έκρηξη» για να μπορεί να μετατρέψει σε γκολ μία κάθετη πάσα από τη μεσαία γραμμή.

Έναν τέτοιο επιθετικό δεν έχει αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ και με αυτά τα στοιχεία σίγουρα δεν είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Ευθύμης ΚουλούρηςΑθανασιάδης ακόμα δεν έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα και πραγματοποιεί την χειρότερη χρονιά της καριέρας του παρά τις πολλές ευκαιρίες που του έχει δώσει ο Βλάνταν Ίβιτς, ο Κουλούρης πρόσφατα πέτυχε το τέταρτο γκολ του στη φετινή SuperLeague, έχοντας να σκοράρει από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα στις 28 Νοεμβρίου!Και οι δύο βέβαια έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018, όμως πολύ δύσκολα η νέα χρονιά θα τους βρει συμπαίκτες αν και στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Μίχελ έχει εντοπίσει τον επιθετικό δυναμίτη που θα κάνει την διαφορά στην γραμμή κρούσης της ομάδας.

Related posts

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Abola Team 2

Απολαυστικός και πρωτοπόρος ο Ολυμπιακός!

Kώστας Παλαιολόγος

Οι επόμενοι αγώνες του κυπέλλου στην Αθήνα

Abola Team