free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Προσεκτικός σχεδιασμός κι αξιολόγηση»

 

Το στίγμα του για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον, έδωσε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

Αρκετά θετικά είναι τα μηνύματα που έχουν εκλάβει όλοι στην Αλσούπολη από την εν γένει φετινή προσπάθεια της ομάδα στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Μία πορεία, η οποία επέτρεψε στο σωματείο των βορείων προαστίων να εξασφαλίσει ήδη την παραμονή του στην Β’ ΕΠΣΑ και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση. Ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης με δηλώσεις του στο «Abola.gr» έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα στρέφοντας το βλέμμα του κυρίως στην επόμενη σεζόν: 

 

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική προσπάθεια των παικτών μου στην διάρκεια της φετινής πειρόδου. Δείξαμε πολύ καλά δείγματα γραφής και ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Ήδη το ,μυαλό μας έχει επικεντρωθεί στον όσο το δυνατόν καλύτερο και πιο προσεκτικό σχεδιασμό ενόψει της επόμενης περιόδου. Στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν θα δώσουμε ευκαιρίες σε πολλά παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές μας, ώστε να κάνουμε μία συνολική αξιολόγηση του υλικού που διαθέτουμε».

 

Related posts

Ντεντόπουλο και Παπάζογλου τα Μελίσσια

Kώστας Παλαιολόγος

Ψαρρός: «Η ομάδα έδειξε ψυχή»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Επικίνδυνη ομάδα ο Υμηττός»

Kώστας Παλαιολόγος