free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Φιλίππου: «Έχουμε πολλά και ισχυρά κίνητρα»

 

 

Την διεύρυνση του νικηφόρου σερί, αλλά και την ίδια αγωνιστικότητα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο αρχιτέκτονας της φρενήρης πορείας της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας και το συγκεκριμένο απόφθεγμα ανταποκρίνεται πλήρως στην περίπτωση της Κηπούπολης.

Η εκπληκτική ομάδα των δυτικών προαστώιν έχει να επιδείξει το απόλυτο των 21 νικών σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας, γεγονός το οποίο της επέτρεψε μόλις την προηγούμενη αγωνιστική να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό της στην Β’ Κατηγορία. 

Η προσεχής αγωνιστικής φέρνει την Κηπούπολη αντιμέτωπη με την ισχυρή Ιεράπολη, η οποία καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση του ομίλου. Ο τεχνικός και αρχιτέκτονας της φετινής ξέφρενης κούρσα της ομάδας Δημήτρης Φιλίππου έπευσε να δώσει το δικό του στίγμα: 

«Βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να έοχυμε ήδη εξασφαλίσει την άνοδό μας στην Β’ Κατηγορία, ωστόσο, έχουμε ακόμη πολλά ρεκόρ να καταρρίψουμε και πάρα πολλά ισχυρά κίνητρα μπροστά μας. Η αλήθεια είναι ότι μας έφυγε ένα άγχος. Θέλουμε όσο τίποτε άλλο να δώσουμε συνέχεια στην γιορτή, που έοχυμε δημιουργήσιε φέτος μέσω των εμφανίσεών μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Κηπούπολης, για να προσθέσει: 

 

«Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με την Ιεράπολη. Μία ομάδα, η οποία καταλαμβάνει την δεύτερη θέση, ένα πολύ δυνατό κι αξιόμαχο σύνολο κι εκτιμώ ότι από μόνο του αυτό το γεγονός μας προσδίδει ένα εξαιρετικό κίνητρο να τα δώσουμε όλα για την νίκη, ώστε να διευρύνουμε το εκπληκτικό μας σερί και να δώσουμε συνέχεια στην όλη πορεία μας»

Related posts

Δεν πιάνεται ο Άτλας Κυψέλης ||| 3-0 εκτός το Μαρούσι

Abola Team

Πρώτη γεύση από τον φετινό Εργοτέλη

Ρένος Γιαμπουράς

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ 3-0: Τα καλύτερα στιγμιότυπα

Ρένος Γιαμπουράς