free page hit counter
20.1 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Να φανούμε αρκετά συγκεντρωμένοι»

Στον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει η αναμέτρηση με τον Αστέρα Ζωγράφου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος.

 

 

 

Την εκπληκτική του πορεία στον δεύτεορ όμιλο της Β’ Κατηγορίας, που τον έχει φέρει στην δεύτερη θέση με 53 πόντους, θα επιδιώξιε να πιστοποιήσει ο Απόλλων Χαλανδρίου στην επερχόμενη κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Ζωγράφου. 

Οι «κυανόλευκοι» αποδίδοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων έχουν κερδίσει όλο αυτό το διάστημα με την αξία τους τα ευμενή σχόλια όχι μόνο των αντιπάλων τους., αλλά σύσσωμου του ποδοσφαιρόκοσμου του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Κάτι το οποίο θέλουν όσο τίποτε να διαφυλάξουν στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού καθοδηγητή Χρήστου Βλάχου στο «Αbola.gr»: 

«Το διάστημα της εορταστικής περιόδου του Πάσσχα δουλέψαμε πάρ απολύ μεθοδικά και στοχευμένα, επιδιώκοντας να βελτιώσουμς ακόμη περισσότερο την αγωνιστική μας εικόνα, ώστε να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι για τις κρίσιμες αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την προσήλωση και την διάθεση, που έδειξαν οι παίκτες μου στις προπονήσεις. 

Η προσοχή μας πλέον έχει επικεντρωθεί  στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Ζωγράφου. Μία ομάδα πολύ ποιοτική κι οργανωμένη και αυτό αποδεικνύει η πολύ καλή πορεία που έχει διαγράψει. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κι οφείλουμε να φανούμε αρκετά συγκεντρωμένοι, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε».

 

Έτοιμος ο Λυμπερόπουλος 

Με νέο πρόσωπο τον Παναγιώτη Λυμπερόπουλο σητν σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Απόλλων Χαλανδρίου απέναντι στον Ασατέρα Ζωγράφου. Ο δυναμικός μεσοαμυντικός ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του στο γόνατο κι ενσωματώθηκε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων , θέτοντας εαυτόν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.  

Άκρως ενθαρρυντικά ήταν για τον προπονητή Χρήστο Βλάχο τα μηνύματα που ανέκυψαν από τα φιλικά που έδωσε η ομάδα το διάστημα της διακοπής κόντρα σε ΠΟΨ (νίκη 1-0) και Χολαργό (ισοπαλία 2-2). Ματς στα οποία η τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων] είχε τη δυνατότητα να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής όλων των παικτών και να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητάς τους.

 

 

 

Related posts

Κάθε παιχνίδι κι ένας τελικός λένε στον ΠΟΨ

Abola Team 3

Τρομερή ανατροπή στο 90’ ο Κένταυρος Βριλησσίων!

Ρένος Γιαμπουράς

Εθνικός Αστέρας – Μελίσσια 1-1

Γιάννης Μελίτας