free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Θεοδώρου: «Να αποκτήσουμε κίνητρα»

 

Το στίγμα του για την κρίσιμη τελική ευθεία του πρωταθλήματος έδωσε ο τεχνικός του Δάσους Χαϊδαρίου Σωτήρης Θεοδώρου.

 

 

 

Στην … δίνη των τελευταίων αγωνισιτκών του πρωβταθλήματος μπήκαν εκ νέου οι ποδοσφαιριστές του Δάσους Χαϊδαρίου. 

Η επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά την … ραστώνη του Πάσχα, βρίσκει τους «πρασινοκίτρινους» να τίθενται αντιμέτωποι με την πανίσχυρη Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης και πλέον αυτό που προέχει για την νεανική κι ενθουσιώδη ομάδα των δυτικών προαστίων είναι μία καλή εμφάνιση, η οποία θα αναδεικνύει την πρόοδο που έχει παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Σωτήρη Θεοδώρου στο  «Αbola.gr»: 

«Μετά την περίοδο των εορτών του Πάσχα επιστρέφουμε σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς κι επικεντρωνόμαστε στην πολύ δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στην Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης. Αυτό που προέχει για την ομάδα μας είναι να αποκτήσουμε κίνητρα και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι με την απαιτούμενη σοβαρότητα και προσήλωση. Το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε πολύ δυνατή ομάδα, η οποία διεκδικεί την άνοδό της στην Β’ Κατηγορία, εκτιμώ ότι θα προσδώσει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές μου».

 

«Μάχιμος» ο Κρίσταλης 

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που καταφθάνουν στο Δάσος Χαϊδαρίου αναφορικά με την πορεία αποθεραπείας του Γιώργου Κρίσταλη. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιρστής ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, με άμεση συνέπεια να επανέλθει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων  και να θέσει εαυτόν στην διάθεση του τεχνικού Σωτήρη Θεοδώρου. 

 

Παράλληλα, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Τριαντάφυλλου Θεοχαρίδη, ο οποίος θα δοκιμάσει να προπονηθεί, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του.

 

Related posts

Μανωλάς: «Πρέπει να τελειώνουμε τα παιχνίδια…»

Kώστας Παλαιολόγος

Η Ένωση Βοτανικού 2-0 τον Δούρειο Ολυμπιακό Κυψέλης

Abola Team 3

Πανιώνιος Καισαριανής-Λέοντες 2-1

Abola Team 3