free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μορφίδης: «Να τα δίνουμε όλα!»

Το πνεύμα αγωνιστικότητας σε όλα τα παιχνίδια είναι το ζητούμενο για τον τεχνικό διευθυντή των Λεόντων Βασίλη Μορφίδη.

 

 

Η αγωνιστικότητα και η διάθεση για προσφορά από πλευράς ποδοσφαιριστών σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε φάση, είναι το ζητούμενο για τους Λέοντες πλέον, ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

Το γεγονός ότι η ομάδα των βορείων προαστίων έχει χάσει κάθε ελπίδα για άνοδο στον δεύτερο συναρπαστικό όμιλο της Γ’ Κατηγορίας δεν εμποδίζει σε καμία περίπτωση τους ανθρώπους που διαχειρίζονται των τυχών της να προσβλέπουν σε μία όσο το δυνατόν πιο αξιόλογη παρουσία. Οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή Βασίλη Μορφίδη στο «Αbola.gr» είναι άκρως ενδεικτικές: 

«Οι παίκτες μας προσπαθούν για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι, αφού ξεκάθαρος στόχος μας είναι να παρουσιαζόμαστε πάντοτε ανταγωνιστικοί, ώστε να επιβεβαιώνουμε την όλη μα πορεία.

 

Μετά την πάροδο των εορτών του Πάσχα η προσοχή μας επικεντρώνεται εξ’ ολοκλήρου στο παιχνίδι με τον Πλάτωνα, όπου θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα. Απώτερος σκοπός μας είναι να τα δίνουμε όλα και να παίζουμε για την υστεροφημία και την ιστορία του συλλόγου που εκπροσωπούμε».

Related posts

Τα αποτελέσματα της Γ’ ΕΠΣΑ (Σάββατο 21/9)

Abola Team

Μαυρίκος: «Χάσαμε ξανά πολλές ευκαιρίες!»

Kώστας Παλαιολόγος

Nίκος Σύριος (Προμηθέας Δάφνης): “Έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ καλούς και ταλαντούχους μικρούς”

Τάσος Ζαφειρίου