free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Η ομάδα έχει πολύ λαμπρό μέλλον!»

Στις πολύ ευοίωνες προοπτικές που ανοίγονται για την Αλσούπολη αναφέρθηκε ο προπονητής Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

Αρκετά ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που προκύπτουν στην Αλσούπολη, αναφορικά με την ποιότητα των πολλών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, που απαρτ΄ζιουν το τωρινό ρόστερ και προέρχονται από τα τμήματα υποδομών. 

Στην διάρκεια της ισόπαλης με 1-1 αναμέτρησης με τον Κολωνό, ο τεχνικός Παναγιώτης Καλαίτζίδης είχε τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου κι έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την συνολική τους παρουσία. Κάτι το οποίο τόνισε στις δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr»  

 

«Το στοιχείο που κρατάμε από την αναμέτρηση με τον Κολωνό, είναι ότι πήραμε πολύ ευχάριστα μηνύματα από τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής,. Όλοι τους ανεξαιρέτως άφησαν πολύ καλά δείγματα γραφής , αποδεικνύοντα ό τι η ομάδα έχει πολύ λαμπρό μέλλον. Επίσης, στα θετικά από το ματς κρατάμε το γεογνός ότι ολοκληρώσαμε την αναμέτρηση με τρις ποδοσφαιριστές ηλικίας 16 ετών. Θέτουμε τις βάσεις για μία καλή ομάδα και τα επόμενα χρόνια».

 

 

Related posts

Φυλακούρης: «Οριακό το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Κομβικό το παιχνίδι με Αρμενική»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Πάση θυσία νίκη με Ποσειδώνα»

Kώστας Παλαιολόγος