free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μανωλάς: «Πήραμε νίκη-οξυγόνο!»

 

Στη αξία της εκτός έδρας επιτυχίας επί του ΠΑΣ Γαλάτσι αναφέρθηκε ο τεχνικός του Καλαμακίου Νίκος Μανωλάς.

 

Το πρώτο αποφασιστικό βήμα από τα τέσσερα που απαιτούνται για την εκπλήρωση του αντικειμενικού στόχου της σωτηρίας στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας πραγματοποίησε το Καλαμάκι με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γαλάτσι με 1-0. 

Μία επιτυχία, η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλή απόδοση κι επέτρεψε στο συγκρότημα των νοτίων προαστίων να ανασάνει βαθμολογικά, όπως επίσης και να αποκτήσει τεράστια ώθηση ενόψει της καθοριστικής τελικής ευθείας. 

Οι δηλώσεις του αρχιτέκτονα της επιτυχίας Νίκου Μανωλά στο «Abola.gr» είναι άκρως ενδεικτικές:  

 «Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός πολύ δυνατού και ποιοτικού ανυτιπάλου. Μία επιτυχία,η οποία ήταν οξυγόνο για εμάς και μας παρέχει τη δυνατότητα να ελπίζουμε βάσιαμ πλέον για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Καλαμακίου, για να προσθέσει: 

« Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο κομβικό παιχνίδι που μας περιμένει απέναντι στον Άφοβο. Σεπολίων. Μία ομάδα, η οποία έχει θέσει τους ίδιους στόχους με την ομάδα μας. Αντιμετωπίζουμε την συνέχεια με ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση  κι αισιοδοξία και πλέον θεωρώ ότι η υπόθεση παραμονή εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εμάς.

 

Τέλος η σεζόν για τον Γιάρα 

 

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις που αφορούν την πορεία της κατάστασης του τραυματισμού του Άρη Γιάρα., Όπως τόνισε το ιατρικό επιτελείο των «κυανόλευκων», ο 21χρονος επιθετικός που υποφέρει από οστικό οίδημα, θα χρειαστεί να μείνει για ακόμη ένα μήνα τουλάχιστον εκτός αγωνιστικής δράσης. Γεγονός, το οποίο αυτόματα σημαίνει ότι θα χάσει όλα τα εναπομείναντα παινίδια της φειτνής περιόδου με Άφοβο Σεπολίων, Πανθησειακό και ΑΟ Ιλίου». 

Related posts

Γκολ και θέαμα από Χαλκηδονικό και Κηφισιά 2010!

abola10

Καββαδίας: «Μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΟ: Με προσωπικό ασφαλείας και τηλεργασία…

Abola Team