free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χατζηαλέξης: «Ψυχολογική τόνωση η πρωτιά!»

 

Στα οφέλη που έχει αποκτήσει για τον Χαραυγιακό η κατάληψη της κορυφής στάθηκε ο τεχνικός των «νερατζούρι» Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

 

 

 

Τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας απολαμβάνει πλέον ο Χαραυγιακός. 

Οι «νερατζούρι» αποδίδοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο, συνέτριψαν με 4-0 την Αγία Ελεούσα κι εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο την αναπάντεχη ήττα του μέχρι πρότινος Θριάμβου Χαϊδαρίου από τον συντοπίτη Α.Ο. Χαϊδαρίου με 2-1. 

Γεγονός, το οποίο τους επέτρεψε να προσπεράσουν κατά δύο πόντους την ομάδα των δυτικών προαστίων (σ.σ. 65 έναντι 63 βαθμών αντίστοιχα) κι ενώ απομένουν δύο «στροφές» για την ολοκλήρωση του φετινού «μαραθωμίου». Με τηn υπσημείωση, ότι η τελευταία αγωνιστική βρίσκει τον Χαραυγιακό να φιλοξενεί τον Θρίαμβο Χαίδαρίου στον .. τελικό, που θα κρίνει και την πρώτη θέση του ομίλου!  

Ο αρχιτέκτονας των φετινών επιτυχιών του Χαραυγιακού Μαργαρίτης Χατζηαλέξης με δηλώσεις του στο «Abola.gr» φρόντισε να διατηρήσι χαμηλούς τους τονους, ενόψει της καθοριστικής τελικής ευθείας: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία και την διάθεση όλων των ποδοσφαιριστών που που αγωνίστηκαν. Παρά τις πολλές και σημαντικές μας απουσίες, όλοι οι παικτες μας έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, με άμεση συνέπεια να έρθει αυτό το ευρύ σκορ και το κυριότερο να συνδυαστεί με πολύ καλή εμφάνιση» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή για να προσθέσει ερωτηθείς για το … προσπέρασμα της ομάδας του: 

 

Το γεγονός ότι προσπεράσαμε στην βαθμολογία τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών των ποδοσφαιριστών μου, οι οποίοι κατάφεραν να ανατρέψουν μία διαφορά 7 πόντων και να βρίσκονται πλέον στην κορυφή του ομίλου. Αυτή την πρωτοπορία,όμως, θα πρέπει να τη δούμε μόνο ως ψυχολογική τόνωση, ενόψει της καθοριστικής τελικής ευθείας. Η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ. Ένα ματς το οποίο οφείλουμε να το προσεγγίουμε όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα πο θέλουμε και να περιμένουμε με καλή ψυχολογία τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου για τον τελικό της τελευταίας αγωνιστικής» 

Related posts

Κουσάνας: «Να μπούμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπαρδάκης: «Μας λυπεί η αδιαφορία των υπεύθυνων»

Γιώργος Ανανίδας

Σμυρνής: «Η ομάδα μας βγάζει υγεία»

Kώστας Παλαιολόγος