free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Χρειαζόμαστε τρεις νίκες μέχρι το τέλος»

Στην αναγκαιότητα κατάκτησης του πρωταθλήματος στάθηκε ο τεχνικός των Πετραλώνων Χρήστος Κιούρκος

 

 

   

Την ξέφρενη κούρσα του προς την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου, συνέχισαν ακάθεκτα τα Πετράλωνα, με την άνετη επικράτησή τους επί του γειτονικού Πανθησειακού με 4-1. 

Οι «κυανέρυθροι» αποδίδοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο, επιβεβαίωσαν πλήρς την αγωνισιτκή φόρμα την οποία διανύουν και με πολλές όμορφες συνεργασίες δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον Πανθησειακό μετατρέποντας το γειτονικό ντέμρι σε υγιεινό περίπατο. 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στην ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα να παραμείνει ακλόνητη στο ρετιρέ του τρίτου ανταγωνιστικού ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ , διατηρώντας παράλληλα την διαφορά των δύο πόντων από τη δεύτερη Τερψιθέα (σ.σ. 61 έναντι 59 πόντων) και να ατενίζιε την καθορισιτκή τελική ευθεία με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Χρήστου Κιούρκου στο «Abola.gr»: 

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι όλοι από την νέα μας επιτυχία αλλά κυρίως από την αγωνιστική συνέπεια, την οποία δείξαμε. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή και πειστική εμφάνιση, πετύχαμε τέσσερα όμορφα τέρματα, είχαμε δύο δοκάρια, αλλά  και πληθώρα χαμένων ευκαιριών, ώστε να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στην νίκη μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του Χρήστου Κιούρκου, για να προσθέσει: 

«Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στην προσεχή αναμέτρηση με τον Α.Ο. Ιλίου. Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, η οποία πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία φέτος και διαθέτει μία πλειάδα πολύ πιοτικών ποδοσφαιριστών . Χρειαζόμαστε ακόμη τρεις νίκες, ώστε να τερματίσουμε πρώτοι και να καθαρίσουμε και μαθηματικά την υπόθεση – άνοδο στην Α’ Κατηγορία και είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε» 

 

Related posts

Πανταζόπουλος: “Επένδυση στα νέα παιδιά της Δάφνης Π. Φαλήρου”

abola10

Τα Πετράλωνα 4-1 τον Πανθησειακό

Abola Team 3

Καλογερόπουλος: «Λειτουργεί ευεργετικά η διακοπή»

Kώστας Παλαιολόγος