free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Να διατηρήσουμε την καλή εικόνα μέχρι τέλους»

Η όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική παρουσία μέχρι την λήξη του φετινού πρωταθλήματος αποτελεί προτεραιότητα για τον προπονητή των τραχώνων Γιάννη Κουσάνα.

 

 

Τις θετικές τους εμφανίσεις συνέχισαν οι Τράχωνες απέναντι στον Χολαργό με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.  

Το σύνολο του Γιάννη Κουσάνα απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο, αναδεικνύοντας πτυχές της μαθοδικής δουλειάς που γίνεται σε όλα τα επίπεδα ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα. 

Ο τεχνικός Γιάννης Κουσάνας μιλώντας στο «Αbola.gr» φρόντισε να διατηρήσει το ηθικό τνω παιτών του σε υψηλά επίπεδα, υπενθυμίζοντάς τους ότι θα πρέπει μέχρι το τέλος να ανακαλύπτουν κίνητρα, ώστε να διατηρήσουν την εξαιρετική εικόνα, που έοχυν παρουσιάσει σε αυτόν τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος: 

 

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τα όσα έχουμε πετύχει φέτος κι αυτό αποτυπώνεται από τα ευμενή σχόλια των αντιπάλων μας. Αυτό, που προέχει, πλέν, είναι να ανακαλύπτουμε συνεχώς κίνητρα, ώστε να  διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα τη αγωνιστικότητά μας, αλλά παράλληλα και την καλή μας εικόνα μέχρι τέλους. Απομένουν δύο παιχνίδια με αντιπάλους το Χαλάνδρι και τους Αγίους Αναργύρους, όπου θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο σοβαροί και συγκροτημένοι»

Related posts

Τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Μανώλη Καλλέργη απέκτησε η Διάνα Ηλιούπολης

Abola Team 3

Τσιμπάκης: «Κάναμε τρομερή ανατροπή!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ακριτίδης: «Μας τιμάει η πρόσκληση του Αιγάλεω»