free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια»

Το καλύτερο δυνατό σε όλα τα παιχνίδια περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

Ένα μέρος των αγωνιστικών του αρετών παρουσίασε ο Αστέρας Ζωγράφου στην αναμέτρηση με τον Απολλωνα Χαλανδρίου.

Απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του δευτέρου ομίλου της Β’ Κατηγορίας οι «κυανέρυθροι» παρουσιάτηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί κι όχι μόνο κατάφεραν να μην ηττηθούν, αλλά με λίγη προσοχή θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν φθάσει σε μία πολύ σημαντική για το γόητρο του συλλόγου, νίκη. 

Ο τεχνικός Πέτρος Σομπότοβιτς μιλώντας στο «Abola.gr», έσπευσε να επιβραβεύσει τους ποδοφαιριστές του για την προσπάθεια που κατέβαλαν, αλλά παράλληλα και να δώσει το στίγμα του για την εν γένει φιλοσοφία της ομάδας: 

«Έμεινα αρκετά ευχαριστημένος από την συνολική προσπάθεια και την εικόνα των παικτών μου στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία διεκδικεί με πολλές αξιώσεις την άνοδό της στην Α’ Κατηγορία. Παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλός μας είχε την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης καταφέραμε να μην κινδυνεύσουμε. Απεναντίας στο δεύτερο μέρος θα μπορούσαμε με λίγη ψυχραιμία στην τελική  προσπάθεια να πάρουμε τη νίκη, δεδομένου ότι αστοχήσαμε σε τρία τετ α τετ » ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Αστέρα Ζωγράφου, για να προσθέσει: 

 

«Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην επόμενη επίσης πολύ δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στον Ατρόμητο Χαλανδρίου. Από την πλευρά μας πάμε ελεύθερα να κάνουμε το παιχνιδι μας ενώ από την πλευρά μου θα συνεχίσω να δίνω ευκαιρίες σε ταλαντούχους παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές μας. Τις τελευταίες αγωνιστικές θα γίνει μία αξιολόγηση υλικού, στο πλαίσιο του σχεδιασμού που έχει ήδη ξεκινήσει για την επόμενη σεζόν».

Related posts

Βλάχος: «Δεν αλλάζουμε φιλοσοφία»

Kώστας Παλαιολόγος

Έβαλε Μπόγκα στην «μηχανή» του ο Υμηττός!

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Σταματήσαμε την καλύτερη επίθεση του ομίλου»

Kώστας Παλαιολόγος