free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας: «Σχεδιάζουμε την ομάδα της νέας σεζόν»

Στη χάραξη του προγραμματισμού της επόμενης περιόδου στάθηκε ο προπονητής του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας. 

 

 

Στο γενικότερο πνεύμα και τον χαρακτήρα που έχουν αποκτήσει για τον Ιπποκράτη τα δύο τελευταία παιχνίδια της φετινής σεζόν με Ηρακλή Περιστερίου και Κεραμεικό, αναφέρθηκε ο Κώστας Ζαμπέτας.  

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος στην πρώτη του …μισή σεζόν, όπου ηγήθηκε των τυχών του συλλόγου των δυτικών προαστίψν είχε να επιδείξει αρκετά αξιοζήλευτα αποτελέσματα, με την ομάδα να παρουσιάζει μία συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία άνοιξε την καρδιά του στο «Abola.gr» κι αποκάλυψε ότι ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός ενόψει της επόμενης απαιτητικής σεόν: 

«Ο σύλλογος μας πλέον είναι σε φάση δημιουργίας όσον αφορά την επόμενη σεζόν. Αυτή την περίοδο κάνουμε μία αξιολόγηση του υπάρχοντος υλικού, ώστε να διαπιστώσουμε σε ποιους ποδοσφαιριστές μπορούμε να στηριχτούμε την νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και να δούμε κάποια ταλέντα από τις υποδομές μας να αναδεικνύονται και να παίρνουν ρόλο ενεργό στην πρώτη ομάδα. Τα δύο τεελυταία ματς που έοχυμε να δώσουμε κόντρα στον Ηρακλή Περιστερίου και τον πρωτοπόρο Κεραμεικό έχουν αποκτήσει τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για ένα θετικό αποτέλεσμα».

 

 

 

 

Related posts

Μορφίδης: «Σταθήκαμε τρομερά αρκετά άτυχοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου θα γίνουν οι ιατρικές εξετάσεις των παικτών της ΑΕ Ιλίου

admin

Τσιάκαλος: «Πλασματική η θέση μας»