free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κώστας Λάμπρου: “Ελπιδοφόρα μηνύματα άφησαν οι νέοι του Ρουφ”

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με τον Χαραυγιακό παρά τα τεράστια αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα του εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ρουφ.

Ειδικότερα ο Κώστας Λάμπρου που έστησε άψογα στον αγωνιστικό χώρο σε αυτό το ματς την ομάδα του η οποία παρουσίασε σύγχρονο, απλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο δήλωσε: “Είχαμε την ατυχία να παραταχθούμε χωρίς πολλούς βασικούς μας παίκτες, λόγω των γνωστών προβλημάτων τραυματισμού. Στην διάρκεια του ματς μάλιστα τα προβλήματα αυξήθηκαν αφού αποχώρησαν τραυματίες ο σκόρερ Μπεκατώρος και ο Σκεύης. Παρόλα αυτά όμως έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα νέα παιδιά του Ρουφ τα οποία άφησαν κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει την άριστη δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου”. Βαρύ διάστημα απέκτησε στο συγκεκριμένο ματς ο μέσος του Ρουφ Σκεύης ο οποίος στο διάστημα που αγωνίστηκε έκανε το καλύτερό του φετινό παιχνίδι με την φανέλα της “Αούστρια”. Επίσης πολύ καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε στο ματς με τον Χαραυγιακό ήταν ο νεαρός και ταχύτατος επιθετικός του Ρουφ Ίσσα ο οποίος μάλιστα ήταν ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία των φιλοξενούμενων.

Το ματς του Ρουφ με τον Χαραυγιακό παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Θύελλας Αγ. Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης, ο διευθυντής των Ακαδημιών του Ρουφ Αντώνης Κουσουρίδης όπως και ο τεχνικός των Νέων Θωμάς Μανώλης, ο πρώην παίκτης του Ρουφ Νταουτάϊ ο οποίος τώρα ανήκει στο Κερατσίνι, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Κατσούρης και Νίκος Βισβίκης και ο Νίκος Χριστοφόρου, Σημαντικές ήταν οι παρουσίες και στο ματς των τζούνιορ του Ρουφ με την αντίστοιχη ομάδα του Χαϊδαρίου. Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Πέτρος Καραβίτης, ο Ενωσιακός τεχνικός της ΕΠΣΑ Τάσος Δημητρίου ο οποίος συνεχίζει να “οργώνει” όλα τα γήπεδα και ο πρώην πρόεδρος των παλαίμαχων της Αθήνας Γιάννης Παπαϊωάννου

Related posts

Γαζής: «Το ήθελε περισσότερο από εμάς ο Θρίαμβος»

Kώστας Παλαιολόγος

Όλα μηδέν στον Άλιμο!

Abola Team 2

Με Γουβαλάρη, οι Άγιοι Ανάργυροι 1-0 το Ηράκλειο και διατηρήθηκαν στην κορυφή

Βασίλης Θεόκλητος