free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΟ

Φούντας; «Αυτή η ομάδα διαθέτει μέταλλο!»

 

 Στην ποιότητα, αλλά και το πνεύμα νικητή που χαρακτηρίζει το φετινό Κερατσίνι αναφέρθηκε ο «χρυσός» σκόρερ επί της Καλαμάτας  Σίμος Φούντας.

 

 

 

 Την πιο μεγάλη νίκη της σύγχρονης ιστορίας του πανηγύρισε το Κερατσίνι, θριαμβεύοντας με 1-0 της Καλαμάτας στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και προκρίθηκε πανάξια στη ημιτελική φάση του Κυπελλου Ερασιτεχνών. 

Ο Σίμος Φούντας αποδείχθηκε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, αλλά και χρυσή αλλαγή του Βασίλη Σπάθα, αφού με δικό του γκολ με καρφωτή κεφαλιά στο 89’ χάρις εστους «ροσονέρι» μία από τις σπουδαιότερες προκρίσιες στη ιστορία τους. 

Ο «χρυσός» σκόρερ των νταμπλούχων Πειριαά μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στάθηκε στο μέταλλο νικητή που διαθέτει αυτή η ομάδα και την εξωθεί στον δρόμο των επιτυχιών και της φετινής αήττητης πορείας σ’ όλες τις διοργανώσεις: 

«Νιώθουμε όλοι μας πολύ ευτυχισμένοι για την σπουδαία πρόκριση! Περιμέναμε αρκετό καιρό το συγκεριμένο παιχνίδι, αφού θέλαμε να διαπιστώσουμε μέχρι ποιό σημείο φτάνουν οι δυνατότητές μας. Το σίγουρο, πάντως είναι ότι αυτή η ομάδα απέδειξε ότι διαθέτει μέταλλο. Είμαστε όλοι μία οικογένεια κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στον αγωνισιτκό χώρο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Σίμου Φούντα, για να προσθέσει: 

«Εδώ που έχουμε φτάσει πλέον ξεκάθαρος στόχος είναι η κατάκτηση κι αυτού του τροπαίου, ώστε να τελειώσει με τον ιδανικότερο τρόπο αυτή η φανταστική σεζόν»

 

 

 

 

Related posts

Προσφυγή κατά των εκλογών της ΕΠΟ από Τζώρτζογλου-Βοζικάκη!

Abola Team 2

Τα ζευγάρια από την κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Abola Team 3

Έκανε … πλάκα το Κερατσίνι!

Kώστας Παλαιολόγος