free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Πήραμε πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα»

 

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του κόντρα στον Ιάσωνα εμφανίστηκε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

  

Τόπο στα νιάτα συνεχίζουν να δίνουν στην Αλσούπολη, προσβλέποντας στο μέλλον! Το γεγονός ότι η ομάδα του Γαλατσίου έχει ήδη κλειδώσει εδώ και ορισμένες αγωνιστικές της παραμονή της στον δέυτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ παρέχει τη δυνατότητα στους ανθρώπους που διαχειρίζονται των τυχών του σωματείου να δώσουν την ευκαιρία σε παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές να δείξουν τι αξίζουν και να αναδείξουν το ταλέντο του. 

Τρανό παράδειγμα αποτέλεσε η αναμέτρηση με τον Ιάσωνα, όπου ο τεχνικός Παναγιώτης Καλαϊτζίδης έδωσε απλόχερα χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες του, παίρνοντας πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα. 

Ο έμπειρος τεχνικός είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος από τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν οι παίκτες του στην αναμέτρηση φτάνοντας στην νίκη με 1-0: 

«Για ακόμη ένα παιχνίδι δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής, τα οποία μας άφησαν απόλυτα ευχαρημένους, αφήνοντας πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα. Η νίκη που πήραμε θεωρώ ότι τους αξίζει σε κάθε περίπτωση, αφού ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι» τόνισε αρχικά ο Παναγιώτης Καλαϊτζίδης, για να προσθέσει: 

Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Ελευθερούπολη, όπου μοναδικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες είναι το κίνητρο. Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι χωρίς κανένα βαθμολογικο ενδιαφέρον. Αυτό, που προέχει, είναι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, που θα αφήσει ικανοποιημένους όσους το παρακολουθήσουν και στο τέλος του αγώα οι δύο ομάδες να φύγουν αγκαλιασμένες από τον αγωνιστικό χώρο δίνοντας ραντεβού για την επόμενη σεζόν».

Related posts

Απέσπασε βαθμό ο Γκυζιακός από την Ελπίδα (1-1)

Abola Team

Παπαζαφειρόπουλος: «Θα παλέψουμε όσοι έχουμε απομείνει!»

Kώστας Παλαιολόγος

Στο 82′ ο Πανιώνιος Καισαριανής λύγισε με 2-1 την Κηφισιά 2010

Τάσος Ζαφειρίου