free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Πάση θυσία νίκη κόντρα στην Μεταμόρφωση»

Στη κρισιμότητα της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕ Μεταμόρφωσης αναφέρθηκε ο τεχνικός της Ελευθερούπολης Γιάννης Χαραλαμπίδης

 

 

 

 

 

Στο πυρετό της επερχόμενης εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕ Μεταμόρφωσης κινούνται τα πάντα στην ΑΕ Ελευθερούπολης,.

 

Άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου των βορίων προαστίων έχουν προσδώσει ορισκαό χαρακτήρα την αναμέτρηση. Κι αυτό διότι μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Κένταυρο Βριλησσίων με 1-2 η αναμέτρηση αποτελεί μία ξεχωριστή ευκαιρία για την ομάδα να καλύψει το χαμένο έδαφος στον δύτερο ααπιτητικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Γιάνη Χαραλαμπίδη:

 

«Για εμάς η νίκη στο παιχνίδι με την Μεταμόρφωση κρίνεται επιτακτική. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι, δεοδμένου ότι απέναντι μας θα έχουμε μία ιδιαίτερα δυνατή και φιλόδοξη ομάδα, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα για την νίκη, ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να διεκδικήσουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία».

 

Μετ’ εμποδίιων ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Ελευθερούπολης για το ντέρμπι με την Μεταμόρφωσης, αφού οι Αλέξανδρος Χούσος, Βαγγέλης Σύγγρος εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Γιώργου Καγιώργη, ο οποίςο υποφέρεια πό χτύπηαμ στο γόνατο.

 

 

 

Related posts

Φιλίππου: «Η ομάδα έχει δυναμική για πολύ καλά πράγματα στο μέλλον»

Παραμένουν στο «-2» τα Μελίσσια

Nάσος Φακίδης

Νέα εκπομπή στις γειτονιές της Αθήνας: Καλεσμένος ο Δημήτρης Σπυριδόπουλος

abola10