free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χλοψιούδης: «Πήραμε μία νίκη που είχαμε απόλυτη ανάγκη»

Στην αξία της εκτός έδρας νίκης επί του Ατρομήτου Χαλανδρίου εστίασε ο τεχνικός του Ηρακλή Περιστερίου Πασχάλης Χλοψιούδης

 

 

 

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε ο Ηρακλής Περιστερίου στην λεωφόρο των επιτυχιών θριαμβεύοντας εκτός έδρας του Ατρομήτου Χαλανδρίου με 3-0.

 

Μία νίκη, η οποία συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση, που καταδεικνύει ότι  το σνεανικό συγκρότημα των δυτικών προαστίων έχει βρει τον αγνισιτκό του ρυθμό.

 

Με τον τεχνικό Πασχάλη Χλοψιούδη να αναφέρει τα εξής:

 

«Πήραμε μία νικη, την οποία είχαμ απόλυτη ανάγκη τόσο από βαθμολογικής, όσο κυρίως από ψυχολογικής άποψης. Φανήκαμε διαίτερα δυνατοί και συμπαγείς και σε αυτό από ένα σημείο κι έπειτα συνετέλεσε το πάθος και η δίψα που δείξαμε για την νίκη, απέναντι σε μία ιδιαίτερα δυνατή και ποιοτική ομάδα.

 

 

 Πλέον αισθανόμαστε πολύ πιο άνετα και στρέφουμε με μεγαλύτερη ηρεμία την προσοχή μας ενόψει του επόμενου εξίσου δύσκολου αγώνα που μας περιμένει κόντρα στον ΑΟΝ Αργυρούπολης,

 

Όπως σε κάθε παιχνίδι  έτσι και σε αυτό θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεςι για το καλύτερο δυνατό αποτέλσμα, Πρωταρχικός μας στόχος και επιδίωξη, είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται».

Related posts

Στην πόρτα της εξόδου ο Αγγελάκης από τα Ιλίσια 2004

Kώστας Παλαιολόγος

Το πρόγραμμα του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ

Abola Team

Καλαϊτζίδης: «Πρέπει να ανταποκριθούμε»

Kώστας Παλαιολόγος